Ζάκυνθος: Mαρτυρικός θάνατος διαρρήκτη – Καρφώθηκε σε κάγκελα σπιτιού

Νεκρός και κρεμασμένος ανάποδα από τα κάγκελα τα οποία προσπάθησε να πηδήξει για να μπει σε συγκρότημα με βίλες στο Ακρωτήρι της Ζακύνθου, βρέθηκε πριν από λίγη ώρα σεσημασμένος και χρήστης ναρκωτικών, Αλβανικής καταγωγής και νομίμως διαμένων στην Ελλάδα, άνδρας.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο άνδρας προσπάθησε να μπει νύχτα στο συγκρότημα σκαρφαλώνοντας τα κάγκελα από μία αθέατη πλευρά του φράχτη, ο οποίος έχει και κάγκελα ύψους 2 μέτρων τα οποία καταλήγουν σε σχήμα λόγχης.

Ωστόσο, κατά την απόπειρά του να περάσει από πάνω, δύο από τις λόγχες καρφώθηκαν στο τζιν παντελόνι που φορούσε και ο ίδιος γύρισε ανάποδα, με το κεφάλι προς τα κάτω και σε τέτοια κατάσταση που ήταν αδύνατον να απεγκλωβιστεί.

Τα πρώτα στοιχεία δείχνουν ότι ο άνδρας έμεινε κρεμασμένος ανάποδα όλη τη νύχτα, βρίσκοντας τραγικό θάνατο. Τον νεκρό βρήκε ο συντηρητής του συγκροτήματος ο οποίος και κάλεσε την Αστυνομία.

Οι αρχές εκτιμούν ότι ο άνδρας ο οποίος ήταν σεσημασμένος και υποχρεωμένος να παρουσιάζεται στην Αστυνομική Διεύθυνση Ζακύνθου κάθε 1 και 15 του μήνα, επιχείρησε να μπει στο συγκρότημα των πολυτελών κατοικιών για να κλέψει.

ΠΗΓΗ: zantereport.gr

-Ad-