Ζάκυνθος: Ο επιχειρηματίας είχε «δείξει» ποιοι προσπάθησαν να τον «καθαρίσουν» το 2020

Τους ανθρώπους που σκότωσαν την γυναίκα του και τραυμάτισαν πολύ σοβαρά τον ίδιο τον περασμένο Ιούνιο, είχε υποδείξει στις αρχές, ο δολοφονημένος επιχειρηματίας από την Ζάκυνθο, σύμφωνα με όσα είπε στην «Κοινωνία Ώρα MEGA» ο δικηγόρος της οικογένειάς του, Θεόδωρο Μαντά.

«Από τον Ιούνιο του 2020 έως τον Δεκέμβριο η έρευνα για τους δολοφόνους δεν έφερε αποτελέσματα ικανοποιητικά. Ο επιχειρηματίας πραγματοποιείσαι ιδιωτική έρευνα, συγκέντρωσε στοιχεία. Τον Δεκέμβριο του 2020, υπέβαλε στην εισαγγελία πληρέστατο δικόγραφο μηνύσεως που κατονομάζει φυσικά πρόσωπα, ηθικούς αυτουργούς, φυσικούς αυτουργούς, άμεσους συνεργούς, που ενέχονταν στην δολοφονία της συζύγου του. Τα πρόσωπα που κατονομάζονται βρίσκονται κατά κύριο λόγο στο νησί της Ζακύνθου, πλην όμως, κατονομάζει και πρόσωπα από την Αθήνα» σημείωσε ο κ. Μαντάς.

Όπως είπε, μάλιστα, στις 23 Απριλίου, λίγου πριν την δολοφονία του, ο 54χρονος επιχειρηματίας πήγε εκ νέου στην Αστυνομία «για να εκφράσει την αγωνία του, την ανησυχία για την εξέλιξη της ιστορίας. Και λίγες μέρες μετά, με τον ίδιο τρόπο που έχασε την ζωή της η σύζυγός του, έχασε τη ζωή του ο ίδιος».

«Διατηρούμε σοβαρό παράπονο για την ολιγωρία των διωκτικών αρχών. Ο έλεγχος, η έρευνα εξαντλείται σε αλληλογραφία μεταξύ εισαγγελίας και διωκτικής αρχής» πρόσθεσε ο κ. Μαντάς.

«Εύχομαι η δολοφονία του επιχειρηματία να είναι η τελευταία δολοφονία σε ένα κρίκο ανεξιχνίαστων δολοφονιών των τελευταίων ετών» κατέληξε ο δικηγόρος.

-Ad-