Ζάκυνθος: Συγκλονίζει ο 15χρονος που έπεσε θύμα bullying – «Μου έπαιρναν τα λεφτά, με χτυπούσαν, μέχρι που δεν άντεξα άλλο»

«Με απειλούσαν με την ζωή μου, με χτυπούσαν και μου αποσπούσαν τα χρήματα. Ζητούσε βοήθεια και δεν με βοήθησε κανένας». Αυτή είναι, η σοκαριστική μαρτυρία του 15χρονου από την Ζάκυνθο, για τον εφιάλτη που ζούσε στα χέρια ανήλικων νταήδων. Το παιδί σε απόλυτο σοκ και φοβισμένο δεν αντιστεκόταν. Υπέμενε το μαρτυρικό bullying επί 7 μήνες.

Δύο 14χρονοι και ένας 13χρονος που είχαν συστήσει συμμορία τον ξυλοκοπούσαν, του έκλεβαν τα χρήματα και τον απειλούσαν ότι εάν μιλήσει θα τον σκοτώσουν.

«Αυτό ξεκίνησε από τις αρχές του Φεβρουαρίου. Με είχαν σταματήσει μια φορά και μου είχαν ζητήσει λεφτά και εγώ από το φόβο μου, τους τα έδωσα, γιατί ήταν τρία άτομα και εγώ ήμουν μόνος μου. Και από τότε είδαν ότι δεν κάνω κάτι και από την δεύτερη φορά άρχισαν και με απειλούσαν. Φοβήθηκα εγώ, μου έπαιρναν λεφτά, με βαράγανε και συνέχισε αυτό μέχρι που δεν άντεξα άλλο και αποφάσισα να το πω στην αδελφή μου», είπε. στο Mega.

Οι 3 ανήλικοι τον χτυπούσαν και τον απειλούσαν με μαχαίρια και ρόπαλα. Του έστηναν καρτέρι και όταν τον έβλεπαν να κυκλοφορεί μόνος του στην περιοχή του επιτίθονταν για να τον ληστέψουν. Του είχαν αποσπάσει 300 ευρώ.

«Με απειλούσαν με τη ζωή μου γιατί, ξέρετε, κουβαλάνε «σίδερα» πάνω τους, μαχαίρια, ρόπαλα και τέτοια. Και φοβόμουν. Ούτε έχω προκαλέσει ποτέ και οι αστυνόμοι που τους ρωτήσανε τι έχουν μαζί μου, είπαν απλά τίποτα. «Δεν μας είχε πειράξει ποτέ, απλά τον είδαμε έτσι και αποφασίσαμε να του κάνουμε κακό». Συνήθως πήγαινα σε έναν φίλο μου και την ώρα που γύρναγα ή πήγαινα στο φίλο μου και με έβρισκαν μόνο μου, τότε γινόντουσαν αυτά βράδια».

Το παιδί, υπό το φόβο μην υποστεί μεγαλύτερο κακό, δεν μιλούσε. Μέχρι την Τρίτη, οπότε και δέχθηκε μία ακόμη επίθεση. Ήταν εκείνη που ξεχείλισε το ποτήρι και τον έκανε να μιλήσει στην αδελφή του, η οποία αμέσως ενημέρωσε τους γονείς τους…

«Θα κάνω οτιδήποτε να προστατέψω το παιδί μου και να καταστρέψω αυτές τις συμμορίες. Όχι μόνο για το παιδί μου, αλλά και για τα άλλα παιδιά που περνάνε τα ίδια. Γιατί δεν είναι μόνο ο γιος μου. Προσπαθώ να κάνω τον Καραγκιόζη για να νιώσει καλά …. συγγνώμη δεν μπορώ. Δεν το είχε πει από την αρχή και υπέφερε. Η αδερφή του ήρθε και μου το πε αμέσως μετά και εγώ ξεκίνησα όλες τις νόμιμες διαδικασίες», είπε ο πατέρας του 15χρονου.

Μετά την καταγγελία που έκανε στο Τμήμα Ασφαλείας Ζακύνθου ο πατέρας του 15χρονου, εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν οι 3 ανήλικοι αλλά και οι γονείς τους κατηγορούμενοι για παραμέληση εποπτείας ανηλίκων.

Εκτέλεση Ζαμπούνη: «Γνωρίζουν πάρα πολύ καλά ότι όποιος μιλήσει τελειώνει»
16 Ιανουαρίου, 2024
Εύβοια: Δημοτικός σύμβουλος επιχείρησε να κάψει το αυτοκίνητο προέδρου Πολιτιστικού Συλλόγου έπειτα από καβγά
22 Φεβρουαρίου, 2025
Ηράκλειο: Προθεσμία να απολογηθούν την Τρίτη έλαβαν και οι υπόλοιποι τρεις συλληφθέντες της σπείρας διακίνησης ναρκωτικών
22 Φεβρουαρίου, 2025
Επίθεση στο Βερολίνο: «Το μίσος για τους Εβραίους ήταν το κίνητρο του δράστη»
22 Φεβρουαρίου, 2025
Θρίλερ στη Βούλα: Αυτή είναι η Κινέζα που βρέθηκε κρεμασμένη στην σπηλιά
22 Φεβρουαρίου, 2025
Νοίκιασε αυτοκίνητο, αγόρασε ποτά και ηχοσύστημα αποστέλλοντας με e-mail πλαστά καταθετήρια από τράπεζες
22 Φεβρουαρίου, 2025
Γεωργιάδης για Τέμπη: «Οι πολλές ευγένειες τελειώσανε. Όλο αυτό πια είναι γελοιότητα. Δεν ντρέπονται επιτέλους;»
22 Φεβρουαρίου, 2025
Έρευνες για βιασμό γυναίκας στη Χαλκίδα: Τέσσερις συλλήψεις και κατασχέσεις όπλων
22 Φεβρουαρίου, 2025
Μάντζος για το επεισόδιο με συνεργάτιδά του στη Βουλή: «Υπήρξε έντονη διαφωνία, λιποθύμησε και χτύπησε στην πόρτα»
22 Φεβρουαρίου, 2025
e-ΕΦΚΑ – ΔΥΠΑ: Ο «χάρτης» των πληρωμών από τις 24 έως τις 28 Φεβρουαρίου
22 Φεβρουαρίου, 2025
Κακοκαιρία Coral: Μέχρι και τη Δευτέρα το έντονο κύμα ψύχους – Τα νέα στοιχεία της ΕΜΥ
22 Φεβρουαρίου, 2025