«Ζεμάτισαν το παιδί μου για συνετισμό» – Φρίκη στη δομή ΑμεΑ στη Θεσσαλονίκη

Συγκλονιστικές είναι οι αποκαλύψεις για τους βασανισμούς τροφίμων στο ίδρυμα ΑμεΑ «Άγιος Δημήτριος» στη Θεσσαλονίκη με μητέρα να καταγγέλλει έναν χρόνο μετά τον θάνατο του παιδιού της ότι φροντιστής το έκαψε με ζεματιστό νερό για να το συνετίσει.

Ο πατέρας του παιδιού Αλέξανδρος Κώτσος επανέλαβε στην ΕΡΤ3 ότι το παιδί του δεν έφυγε από φυσικά αίτια αλλά δολοφονήθηκε.

Ο κ. Κώτσος κατήγγειλε ότι οι φροντιστές είναι ανειδίκευτοι. Μάλιστα, ανέφερε ότι σε μια τόσο ευαίσθητη θέση, έχει εργαστεί ακόμη και υπάλληλος κονσερβοποιίας, ενώ υπήρχαν προνόμια που απολάμβαναν μόνο τα μέλη του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων.

«Τώρα που αποδεικνύεται ότι το παιδί μου δολοφονήθηκε βρήκα για ποιο σκοπό έχω έρθει σε αυτή τη ζωή» κατέληξε χαρακτηριστικά ο κ. Κώτσος, ενώ απηύθυνε έκκληση στους γονείς που έχουν τα παιδιά τους σε ιδρύματα, να μην φοβούνται έμμεσες απειλές των εκάστοτε διοικήσεων ότι το παιδί τους θα κακοπεράσει, εάν προβούν σε καταγγελίες.

Εκτέλεση Ζαμπούνη: «Γνωρίζουν πάρα πολύ καλά ότι όποιος μιλήσει τελειώνει»
16 Ιανουαρίου, 2024
Δίκη για τον θάνατο του Αντώνη Καργιώτη: Σήμερα η εισαγγελική πρόταση
25 Φεβρουαρίου, 2025
Καραμπόλα τριών οχημάτων στον Κηφισό – Μποτιλιάρισμα στο ρεύμα προς Πειραιά
25 Φεβρουαρίου, 2025
Ρόδος: Συνελήφθη η μητέρα ενός 12χρονου που εντοπίστηκε να περπατά μόνος στην Εθνική Οδό
25 Φεβρουαρίου, 2025
Πέθανε ο πράκτορας που προσπάθησε να σώσει τον Τζον Κένεντι
25 Φεβρουαρίου, 2025
Κέρκυρα: Αναζητείται 16χρονη που δεν επέστρεψε στο σπίτι της
25 Φεβρουαρίου, 2025
Συνελήφθησαν 3 άτομα που διακινούσαν ναρκωτικά σε περιοχές της Αττικής
25 Φεβρουαρίου, 2025
Αντώνης Σαμαράς για Τέμπη: Δικαίωμα των συγγενών να μάθουν την αλήθεια – Για όνομα του Θεού, άνθρωποι είμαστε
25 Φεβρουαρίου, 2025
Βροχερό το σκηνικό σήμερα και τα επόμενα 24ωρα – Με τι καιρό όμως θα πετάξουμε χαρταετό;
25 Φεβρουαρίου, 2025
Εξελίξεις στην υπόθεση του Βασίλη Καλογήρου – Τα «πυρά» της οικογένειας και οι έρευνες που αναμένεται να ρίξουν «φως»
25 Φεβρουαρίου, 2025
Κρίσιμες ώρες για τον Αλέξη Κούγια – Δίνει μάχη για τη ζωή του στη ΜΕΘ
25 Φεβρουαρίου, 2025