Zoe Kravitz – THE BATMAN: Θα βρεθεί δίπλα στον Batman του Robert Pattinson

Zoe KravitzTHE BATMAN: Μια νέα προσθήκη αποκτά η επερχόμενη ταινία των DC και Warner Bros., “The Batman”.

Zoe Kravitz – THE BATMAN: Ο λόγος για τη γνωστή μέσα από τα “Big Little Lies”, “Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald” και “Mad Max: Fury Road”, Zoe Kravitz, η οποία θα ενσωματωθεί στο cast ως Selina Kyle / Catwoman.

Σύμφωνα με το THR, η Kravitz έπρεπε όχι μόνο να περάσει από οντισιόν για τον ρόλο, αλλά και να τεστάρει σκηνές πλάι στον Robert Pattinson για να δουν οι παραγωγοί κατά πόσο ταιριάζουν. Άλλες ηθοποιοί που πέρασαν από οντισιόν ήταν οι Ana de Armas, Ella Balinska και Eiza Gonzalez.

Η Selina Kyle/Catwoman είναι μια από τις γνωστές φιγούρες στην ιστορία του Batman και έχει ενσαρκωθεί από πολλές ηθοποιούς σε τηλεόραση και κινηματογράφο. Η Michelle Pfeiffer την είχε ενσαρκώσει στο “Batman Returns”, η Halle Berry στην αυτόνομη ταινία του χαρακτήρα, αν και της έδωσαν το όνομα Patience Phillips, και πιο πρόσφατα, η Anne Hathaway στην ταινία του Christopher Nolan, “The Dark Knight Rises”. Στη σειρά της δεκαετίας του ’60 και στις sequel ταινίες πλάι στον Adam West, είδαμε τις Julie Newmar, Eartha Kitt και Lee Meriwether, ενώ η Camren Bicondova ενσάρκωνε τη νεαρή Selina στη σειρά του Fox, “Gotham” (με την Lili Simmons να αναλαμβάνει τον ρόλο για το φινάλε της σειράς).

Oι Jonah Hill και Jeffrey Wright βρίσκονται σε συζητήσεις για την ένταξή τους στο cast με τον Hill να φημολογείται ότι θα κατέχει ρόλο κακού και θα ενσαρκώσει είτε τον Penguin είτε τον Riddler, ενώ ο Wright θα έχει μάλλον τον ρόλο του ‘καλού’ Commissioner Gordon.

Ο Matt Reeves (Cloverfield) είναι σκηνοθέτης, συν-σεναριογράφος και παραγωγός στην ταινία μαζί με τον Mattson Tomlin. Παραγωγός θα είναι και ο Dylan Clark.

Είχε επιβεβαιώσει ότι η ταινία δεν θα είναι κινηματογραφική μεταφορά του Year One και είχε ξεκαθαρίσει ότι θα ανήκει στο DCEU.

Η παραγωγή της ταινίας ξεκίνησε το καλοκαίρι. Ο Robert Pattinson, ο πρωταγωνιστής της ταινίας, έχει φορέσει ήδη τη στολή του μασκοφόρου ήρωα για πρώτη φορά. Τα γυρίσματα αναμένονται να ξεκινήσουν τον Ιανουάριο, ενώ ο Andy Serkis λέγεται ότι θα προστεθεί στο cast.

Νέα δημοσιεύματα θέλουν το “The Batman” να γίνεται η αρχή μιας τριλογίας.

Η υπόθεση θα λαμβάνει χώρα στη δεκαετία του ’90 και θα φέρει νεότερες εκδοχές αρκετών γνωστών χαρακτήρων. Θα εμφανιστούν οι James Gordon και Alfred Pennyworth, ενώ οι κακοί αρχικά ήταν τρεις, Catwoman, Penguin και Riddler, αλλά αργότερα αυξήθηκαν και μάλλον θα δούμε και τους Two-Face και Mad Hatter. Ο Reeves θα προσαρμόσει το σενάριο έτσι ώστε να έχει μια παραπάνω δόση δράσης, χωρίς όμως να χαθεί το κύριο συστατικό του ήρωα, το οποίο είναι οι ερευνητικές του ικανότητες στην επίλυση μυστηρίων.

Σε πρόσφατη δήλωσή του ο Todd Phillips ξεκαθάρισε ότι ο Joker του δεν θα τα βάλει ποτέ με τον Batman του Pattinson και γενικά δεν θα συνδέεται με καμιά ταινία του DCEU, αν και φήμες θέλουν το στούντιο να δημιουργεί reboot του “Justice League” με τον Batman του Pattinson.

Το “The Batman” είναι προγραμματισμένο να κυκλοφορήσει στις 25 Ιουνίου 2021 (ΗΠΑ).

Πηγή: gr.ign.com