Ζωγράφου: Κατασχέθηκαν πολεμοφόδια – Πού οδηγούν οι έρευνες για τους δράστες των εμπρηστικών επιθέσεων

Κράνη, κροτίδες κρότου λάμψης, αντιασφυξιογόνες μάσκες, κοντάρια και μπουκάλια εντόπισαν οι αστυνομικοί, που έκαναν έφοδο νωρίς το πρωί στο κτήριο της φοιτητικής εστίας, στην Πανεπιστημιούπολη Ζωγράφου, έξω από την οποία τις προηγούμενες μέρες κουκουλουφόροι πυρπόλησαν αυτοκίνητα και σχολικά λεωφορεία.

Τρία άτομα που δεν σχετίζονται με τη φοιτητική κοινότητα αλλά ούτε και με τις επιθέσεις συνελήφθησαν, ενώ η ΕΛ.ΑΣ. προαναγγέλλει νέες ειδικές επιχειρησιακές δράσεις για τον εντοπισμό των δραστών, των επιθέσεων της περασμένης Κυριακής και της περασμένης Πέμπτης στου Ζωγράφου.

Με παρουσία εισαγγελικού λειτουργού έγινε στις 6 το πρωί η αστυνομική έφοδος σε δέκα δωμάτια και βοηθητικούς χώρους της φοιτητικής εστίας, Διμοιρίες των ΜΑΤ απέκλεισαν το κτίριο των φοιτητικών εστιών και αστυνομικοί από την ΟΠΚΕ και την Ασφάλεια Αττικής μπήκαν στο εσωτερικό του κτιρίου και άρχισαν έρευνες.

Με πολιορκητικό κριό, έσπασαν την είσοδο δωματίου της φοιτητικής εστίας στην Πανεπιστημιούπολη του Ζωγράφου, ενώ οι αστυνομικοί βρήκαν όλες τις πόρτες κλειδαμπαρωμένες.