Τζώρτζης Μονογυιός: Σε κατάσταση σοκ η σύζυγός του – Δίνει μάχη στο νοσοκομείο

Το σοκαριστικό τροχαίο με τη Ferrari στα Πηγαδάκια Βούλας, που είχε ως αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του ο 45χρονος Τζώρτζης Μονογυιός, αδερφός της Κατερίνας Μονογυιού έχει συγκλονίσει το Πανελλήνιο.

Φίλος του επιχειρηματία από τη Μύκονο κατέθεσε, σύμφωνα με πληροφορίες: «Περί ώρα 20:15 μεταβήκαμε κοντά στη Βούλα προκειμένου ο Γιώργος να παραλάβει το νέο του αυτοκίνητο μάρκας Ferrari. Στο νέο αυτοκίνητο μπήκε ο Γιώργος μαζί με την Αθήνα. Ξεκινήσαμε με κατεύθυνση προς την οικία του στη Βουλιαγμένη για να το παρκάρει. Είδα το αυτοκίνητο να έχει τυλιχτεί στις φλόγες. Τρέξαμε για να τον βγάλουμε, δεν είχε τις αισθήσεις του ενώ είχε και κάποια εγκαύματα».

Η μάχη της συζύγου στο νοσοκομείο

Την ίδια ώρα, τη δική της μάχη δίνει στο νοσοκομείο η σύζυγος του θύματος, Αθηνά Κοντοπάνου. Σύμφωνα με το protothema.gr, η γυναίκα, η οποία είναι και μητέρα δύο παιδιών, φέρει πολλαπλά κατάγματα στα κάτω άκρα για τα οποία εκτιμάται ότι θα χρειαστεί σειρά ορθοπεδικών χειρουργείων. Αναμένεται σήμερα να υποβληθεί στο πρώτο χειρουργείο.

Τα ορθοπεδικα της τραύματα κρίνονται σοβαρά, ωστόσο δεν θέτουν σε κίνδυνο τη ζωή της.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η ασθενής βρίσκεται και σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση μετά το σοκαριστικό τροχαίο που βίωσε. Οπως έχει γίνει γνωστό, το ζυεγάρι είχε αγοράσει το αυτοκίνητο νωρίτερα την μέρα που έγινε το δυστύχημα!