Πειραιάς: Οδηγός κατηγορείται ότι βίασε την συνάδελφό του μέσα σε απορριμματοφόρο του δήμου

Η ΕΛΑΣ ερευνά μια σοκαριστική υπόθεση με θύμα μια 44χρονη γυναίκα, που προσλήφθηκε πριν από έναν μήνα ως συμβασιούχος στον τομέα καθαριότητας και εργαζόταν ως πλήρωμα στο απορριμματοφόρο που οδηγούσε ο 48χρονος, ο οποίος καταγγέλλεται ως ο δράστης βιασμού. Η γυναίκα κατήγγειλε πως ο δράστης την βίασε μέσα σε απορριμματοφόρο του Δήμου Πειραιά για δεκαπέντε λεπτά .

Σύμφωνα με την αστυνομική έκθεση, ο εφιάλτης της υπαλλήλου ξεκίνησε λίγο πριν από τις 4 τα ξημερώματα της Τρίτης, 20 Αυγούστου 2024.

Συγκεκριμένα στις 03:45, ο 48χρονος φερόμενος ως δράστης και η 44χρονη γυναίκα βρίσκονταν μαζί στο όχημα στη λεωφόρο Σχιστού, στη περιοχή του Σκαραμαγκά. Όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται στην έκθεση« Σε ανωτέρω τόπο και χρόνο, ο συλληφθείς, έγδυσε την 44χρονη παθούσα και προέβη σε γενετήσιες πράξεις και σε συνουσία, παρά τη θέλησή της, κατά το χρόνο που εργάζονταν από κοινού σε απορριμματοφόρο του Δήμου Πειραιά». Αφού ολοκλήρωσε την πράξη του, ο οδηγός “πέταξε” την γυναίκα στον δρόμο και εξαφανίστηκε.

Στη συνέχεια, σύμφωνα με την αστυνομική καταγραφή, «στις 04:24 της 20-08-2024, αστυνομικοί του Τ.Α. Καμινίων έλαβαν εντολή από το Κ.Α.Δ. να μεταβούν στον Πειραιά, όπου η παθούσα περίμενε για να καταγγείλει το περιστατικό και να υποδείξει τον δράστη, ο οποίος συνελήφθη στις 05:45 της 20-08-2024». Ο συλληφθείς παραδέχθηκε ότι είχε συνεύρεση με την παθούσα, αλλά αρνήθηκε την κατηγορία του βιασμού. Η αστυνομία προχώρησε σε εξονυχιστική έρευνα στην καμπίνα του απορριμματοφόρου

Για τη 44χρονη διατάχθηκε ιατροδικαστική εξέταση, ενώ πραγματοποιήθηκε λεπτομερής έρευνα στην καμπίνα του απορριμματοφόρου από ειδικό συνεργείο της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών. Ο συλληφθείς οδηγήθηκε το πρωί της 20-08-2024 ενώπιον του Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πειραιά, όπου διατάχθηκε η εκ νέου προσαγωγή του την Πέμπτη 22-08-2024 στο Α’ Ανακριτικό Τμήμα του Πρωτοδικείου Πειραιά.