Αδιανόητη οικογενειακή τραγωδία: Η 19χρονη κόρη κρεμάστηκε, νεκρή και η 44χρονη μητέρα

Οι τραγικές λεπτομέρειες μιας διπλής οικογενειακής τραγωδίας στη Βρετανία βλέπουν το φως της δημοσιότητας. Μια μητέρα και η 19χρονη κόρη της εντοπίστηκαν νεκρές μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Η κόρη Rhianne Halton γέννησε τον δεύτερο γιο της στη διάρκεια του lockdown. Η 19χρονη κρεμάστηκε στο σπίτι της στις 10 Μαΐου πέρυσι, λίγες ημέρες αφότου έφερε στον κόσμο το παιδί μετά από έναν καβγά με τον σύντροφό της.

Λιγότερες από τρεις εβδομάδες αργότερα, η μητέρα της Jeanette Whittle πέθανε από υπερβολική δόση ναρκωτικών. Στο δικαστήριο ειπώθηκε πως η 44χρονη πήρε τα ναρκωτικά «για να σβήσει από τη μνήμη της την αυτοκτονία της κόρης της».

Οι Bereft Barbara και Graham Whittle κήδεψαν μαζί την κόρη και την εγγονή τους.

Σύμφωνα με τις Αρχές, η Rhianne φέρεται να είχε ιστορικό ψυχικών παθήσεων που προκάλεσαν «η δύσκολη παιδική ηλικία». Ήταν οι παππούδες της που τη μεγάλωσαν, ενώ βίωσε bullying από τους συμμαθητές της που γνώριζαν για την εξάρτηση της μητέρας της στα ναρκωτικά.

«Ο θάνατός της ήταν ένα απόλυτο σοκ. Ήξερα ότι είχε μεταγεννητική κατάθλιψη αλλά δεν με άφηνε να την πάω στους γιατρούς επειδή ανησυχούσε ότι θα της έπαιρναν τα παιδιά», είπε η γιαγιά της, σύμφωνα με τη Daily Mail.

Η 44χρονη μητέρα πέθανε από υπερβολική δόση στις 29 Μαΐου 2020. Μιλώντας για την κόρη της, η κ. Whittle σημείωσε: «Προσπάθησε να κόψει τα ναρκωτικά αλλά στο τέλος δεν τα κατάφερε. Πραγματικά αγαπούσε την Rhianne, αλλά δεν μπορούσε να τη φροντίσει. Και οι δύο έρχονταν εδώ κάθε Κυριακή για φαγητό πριν το lockdown. Και οι δύο λάτρευαν τα αγόρια».

-Ad-