Ανδρουλάκης για τον θάνατο των πιλότων του Καναντέρ: «Τους αποχαιρετούμε με ευγνωμοσύνη και σεβασμό»

Ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής τόνισε ότι είναι συγκλονισμένος από τον θάνατο των δύο πιλότων του Καναντέρ, που συνετρίβη στον Πλατανιστό της Καρύστου Ευβοίας.

Θλίψη «σκόρπισε» στο πανελλήνιο, η είδηση του θανάτου των δύο αξιωματικών της Πολεμικής Αεροπορίας εν ώρα καθήκοντος, μετά την πτώση του Καναντέρ στον Πλατανιστό της Καρύστου Ευβοίας, όπου επιχειρούσαν για την κατάσβεση των πυρκαγιών στην περιοχή.

«Τους αποχαιρετούμε με ευγνωμοσύνη και σεβασμό», επεσήμανε ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής, Νίκος Ανδρουλάκης, στη συλλυπητήρια τοποθέτησή του.

«Είμαι συγκλονισμένος από την απώλεια των δύο ηρωικών μας πιλότων, που με αυτοθυσία επιχειρούσαν πάνω από το μέτωπο της φωτιάς στην Κάρυστο. Τους αποχαιρετούμε με ευγνωμοσύνη και σεβασμό, για το υψηλό αίσθημα καθήκοντος και την προσφορά τους, στην πατρίδα», σημείωσε ο κ. Ανδρουλάκης.

Εκτέλεση Ζαμπούνη: «Γνωρίζουν πάρα πολύ καλά ότι όποιος μιλήσει τελειώνει»
16 Ιανουαρίου, 2024
Γερμανία: Πρώτο κόμμα το CDU/CSU σύμφωνα με τα πρώτα αποτελέσματα
23 Φεβρουαρίου, 2025
Γερμανία: Προβάδισμα του CDU/CSU δείχνουν τα πρώτα exit polls – LIVE όλες οι εξελίξεις
23 Φεβρουαρίου, 2025
Γερμανία: Η ετυμηγορία της κάλπης – LIVE όλες οι εξελίξεις
23 Φεβρουαρίου, 2025
Ο απεσταλμένος του Τραμπ στην Ουκρανία αναμένει να υπογραφεί αυτή την εβδομάδα η συμφωνία για τα ουκρανικά ορυκτά
23 Φεβρουαρίου, 2025
Σοκαριστικό τροχαίο στην Ηλεία: Μεθυσμένος οδηγούσε με τον 4χρονο γιο του στην αγκαλιά – Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο το παιδί
23 Φεβρουαρίου, 2025
«Το πηγούνι του ακουμπούσε τα γεννητικά μου όργανα – Έβλεπα το ταβάνι κι έκλαιγα»: Συγκλονίζουν τα θύματα του γυναικολόγου στη Ρόδο
23 Φεβρουαρίου, 2025
Θάνατος Βασίλη Καλογήρου: «Σύντομα μπορούμε να έχουμε τη λύση του μυστηρίου – “Κλειδί” ο ιατρικός φάκελος»
23 Φεβρουαρίου, 2025
Δολοφονία Φαίης Μπακογιώργου: «Θα έχουμε μια πολύ ενδιαφέρουσα ανατροπή στην υπόθεση»
23 Φεβρουαρίου, 2025
Τουρισμός για Όλους 2025: Ξεκινούν οι αιτήσεις με αυξημένα ποσά ενίσχυσης
23 Φεβρουαρίου, 2025
Φον ντερ Λάιεν: «Έγινε απολογισμός με τους Στάρμερ και Μακρόν για τις επαφές τους με την Ουάσινγκτον»
23 Φεβρουαρίου, 2025