Αρχειου

Αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει λογοθεραπευτής που κατηγορείται για παρενόχληση ανηλίκου

Λογοθεραπευτής που κατηγορείται ότι παρενόχλησε σεξουαλικά ένα ανήλικο παιδί, έκανε απόπειρα αυτοκτονίας. Όπως αποκαλύπτει το MEGA και η εκπομπή Live News με τον Νίκο Ευαγγελάτο, ο κατηγορούμενος έχει προχωρήσει σε διάφορες φάσεις της υπόθεσης στο απονενοημένο διάβημα.

Σύμφωνα με το Live News ο γνωστός λογοθεραπευτής κατηγορήθηκε το 2015, χωρίς να δημοσιοποιηθεί οτιδήποτε, από έναν γονιό για σεξουαλικές πράξεις σε βάρος του ανήλικου παιδιού του.

Η υπόθεση κινείται δικαστικά, υπήρξε τελεσίδικη καταδίκη του εν λόγω θεραπευτή, και φαίνεται να υπήρξαν νομικές ενέργειες ώστε να δημοσιοποιηθεί η φωτογραφία του και τα πλήρη στοιχεία του από την Ελληνική Αστυνομία.

Σύμφωνα με ορισμένες πληροφορίες από δικαστικές πηγές, ο κατηγορούμενος έχει επιχειρήσει όλα αυτά τα χρόνια να βάλει τέλος στη ζωή του.

Ο λογοθεραπευτής και το χρονικό της υπόθεσης

Το 2015 μία οικογένεια υποψιάζεται ότι ένας λογοθεραπευτής που μπαίνει στο σπίτι και βοηθά το παιδί τους, το παρενοχλεί σεξουαλικά. Ο πατέρας προσέφυγε στη Δικαιοσύνη, γίνεται δίκη και καταδικάζεται ο λογοθεραπευτής.

Πριν από λίγες μέρες ο πατέρας ζητά από τη Δικαιοσύνη να δημοσιοποιηθεί η φωτογραφία του λογοθεραπευτή.

Ο λόγος; Μήπως υπάρχουν και άλλα θύματα του ανθρώπου αυτού και τον αναγνωρίσουν οι οικογένειες. Την πετυχαίνει αυτή την απόφαση και την ημέρα που βγαίνει η δικαστική εντολή, o λογοθεραπευτής κάνει την απόπειρα αυτοκτονίας.

Παρακολουθήστε το σχετικό ρεπορτάζ του Live News με τον Νίκο Ευαγγελάτο:

πηγή: MEGA