Δολοφονία Άλκη: Ο πατέρας του ζήτησε φιλικό αγώνα μεταξύ Άρη και ΠΑΟΚ

Ο πατέρας του αδικοχαμένου Άλκη, ο οποίος δολοφονήθηκε τα ξημερώματα της Τρίτης στη Θεσσαλονίκη, παρά την τραγωδία που βιώνει η οικογένεια του, δείχνει το μεγαλείο ψυχής του και το μήνυμα ενότητας που θέλει να περάσει. Επιθυμία του είναι ένα φιλικό παιχνίδι μεταξύ του Άρη και ΠΑΟΚ για να τιμηθεί η μνήμη του γιου του που τόσο άδικα έχασε τη ζωή του.

Πρόκειται για μια επιθυμία που δείχνει το μεγαλείο ψυχής της οικογένειας Καμπανού, που παρά τη δολοφονική επίθεση που δέχθηκε ο Άλκης σε τόσο τρυφερή ηλικία, δίνει ένα μήνυμα για ενότητα. «Το μόνο που επιθυμεί ο πατέρας μετά από τον τραγικό χαμό του παιδιού του είναι να πραγματοποιηθεί ένας φιλικός αγώνας μεταξύ Άρη – ΠΑΟΚ. Αυτό που ζητάει ο πατέρας είναι ο αγώνας να διεξαχθεί σε όσο γίνεται πιο φιλικό κλίμα. Εμείς θα προσπαθήσουμε να επικοινωνήσουμε με τις διοικήσεις των ομάδων ώστε να πραγματοποιηθεί η επιθυμία του, θα κάνουμε ό,τι περνάει από το χέρι μας», αυτά φαίνονται ότι είναι τα λόγια φιλικού προσώπου από το περιβάλλον της οικογένειας, που μετέφερε την επιθυμία του πατέρα του Άλκη Καμπανού, όπως αναφέρει η ιστοσελίδα Thesstoday.

Επιθυμία επίσης της οικογένειας, είναι να διεξαχθεί το παιχνίδι και όσα χρήματα συγκεντρωθούν να δοθούν σε φιλανθρωπικό ίδρυμα.