Δολοφόνησε και στη συνέχεια έκαψε τον 84χρονο σύζυγό της

Στη σύλληψη μιας 66χρονης γυναίκας προχώρησαν οι αρχές της Πενσυλβάνια των ΗΠΑ με την κατηγορία ότι δολοφόνησε και στη συνέχεια έβαλε φωτιά στη σορό του 84χρονου συζύγου της.

Η 66χρονη Έβελιν Ζιγκερέλι-Χέντερσον κατηγορείται για ανθρωποκτονία α΄ βαθμού και εμπρησμό για τον θάνατο του 84χρονου Κάρμεν Χέντερσον με το έγκλημα να σημειώνεται την περασμένη Πέμπτη.

Η δολοφονία αποκαλύφθηκε όταν η 66χρονη κάλεσε την αστυνομία και είπε ότι ο επί 30 χρόνια σύζυγός της είχε βάλει μόνος του φωτιά στον εαυτό του. Στη συνέχεια, όμως, και υπό την πίεση των ερωτήσεων των αστυνομικών η 66χρονη άρχισε να δίνει διαφορετικές εκδοχές προκαλώντας υποψίες.

Αρχικά, δηλαδή, η 66χρονη έκανε λόγο για αυτοκτονία του 84χρονου ενώ στη συνέχεια επέλεξε την εκδοχή ότι ο Χέντερσον έβαλε φωτιά στον εαυτό του καπνίζοντας πούρο στην πίσω αυλή του σπιτιού τους.

Οι άνδρες της σήμανσης, όμως, που εξέτασαν τη σορό βρήκαν ευρήματα στο στόμα και στα ρουθούνια του 84χρονου που τους έδειξαν ότι ο άτυχος άνδρας είχε πεθάνει πριν τη φωτιά. Παράλληλα η 66χρονη δεν κατάφερε να δώσει πειστικές απαντήσεις στο γιατί καθυστέρησε να ενημερώσει την αστυνομία.

Σύμφωνα με πληροφορίες το ζευγάρι είχε μεγάλα χρέη με την 66χρονη να λέει ότι είχε ξοδέψει όλες τις οικονομίες τους σε διακοπές και δραστηριότητες όπως τα σπα. Η ίδια είπε, επίσης, ότι χρωστούσαν 40.000 δολάρια και υπήρχε κίνδυνος κατάσχεσης του σπιτιού τους προσθέτοντας ότι ο 84χρονος είχε ασφάλεια ζωής ύψους 10.000 δολαρίων.