Εγκλημα Γλυκά Νερά: Η φωτογραφία που ραγίζει καρδιές

Συγκλονισμένη παραμένει η ελληνική κοινωνία από την άγρια δολοφονία της 20χρονης Καρολάιν μπροστά στα μάτια του συζύγου και του 11 μηνών βράφους της, στα Γλυκά Νερά.

Ειδική ομάδα αξιωματικών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής έχει αναλάβει τις έρευνες προκειμένου να εξιχνιάσει την υπόθεση και να οδηγήσει τους δράστες του άγριου εγκλήματος ενώπιον της Δικαιοσύνης, ενώ όπως δήλωσε νωρίτερα ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, έχουν δημιουργηθεί δύο ομάδες οι οποίες εξετάζουν από κάθε άποψη, από κάθε πλευρά την διερεύνηση σε βάθος του εγκλήματος.

Μάλιστα, για την κυβέρνηση η υπόθεση θεωρείται τόσο σημαντική που προκηρύχθηκε χρηματική αμοιβή ύψους τριακοσίων χιλιάδων (300.000€) ευρώ, για όποιον «παράσχει στοιχεία και πληροφορίες σε αρμόδια Αρχή που θα οδηγήσουν, στο πλαίσιο των ερευνών που βρίσκονται σε εξέλιξη, στη σύλληψη των δραστών».

Οι έρευνες των αστυνομικών δείχνουν ότι πιθανότατα πρόκειται για μια από τις σκληρές συμμορίες ληστών που έχει βάση τα δυτικά προάστια και βάζει στο στόχαστρο σπίτια στην βορειοανατολική Αττική.

Εγκλημα Γλυκά Νερά: Η φωτογραφία που ραγίζει καρδιές

Σήμερα το πρωί ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής Γιώργος Καλλιακμάνης, ανέβασε στο Facebook του ένα πολύ συγκινητικό στιγμιότυπο με έναν αστυνομικό της Άμεσης Δράσης να κρατάει στην αγκαλιά του το μόλις 11 μηνών βρέφος της άτυχης Καρολάιν.

«Μια εικόνα χίλιες λέξεις η φωτογραφία με τον αστυνομικό που κρατάει στην αγκαλιά του το μωρό της οικογένειας που έζησε εφιαλτικές στιγμές με τραγική έκβαση την δολοφονία της εικοσάχρονης μητέρας…», γράφει στη λεζάντα.