Επεισόδια στου Ρέντη: Δεκάδες γονείς έξω από το Αλλοδαπών μετά την προσαγωγή 424 ατόμων από το γήπεδο

Σε εκατοντάδες προσαγωγές έχει προχωρήσει η αστυνομία προκειμένου να εντοπίσει τον δράστη ή τους δράστες της επίθεσης στον αστυνομικό έξω από το κλειστό γυμναστήριο Μελίνα Μερκούρη στου Ρέντη. Έκλεισαν την οδό Πέτρου Ράλλη οι συγγενείς των προσαχθέντων.

Συγκεκριμένα η αστυνομία έχει προσαγάγει συνολικά 424 άτομα, τα οποία από το κλειστό του Ρέντη λίγο μετά τα μεσάνυχτα μεταφέρθηκαν στην Διεύθυνση Αλλοδαπών Αττικής στην Πέτρου Ράλλη προκειμένου να γίνει εξακρίβωση στοιχείων και να διαπιστωθεί εάν και ποιοι εμπλέκονται στα συγκεκριμένα επεισόδια.

Εξω από το Μεταγωγών από τις πρώτες πρωινές ώρες βρίσκονται δεκάδες γονείς, καθώς έχουν προσαχθεί τα παιδιά τους και περιμένουν να δουν ποιες θα είναι οι εξελίξεις. Υπάρχουν επίσης πολλοί φίλοι και συγγενείς των προσαχθέντων.

Λίγο πριν τις 9 το πρωί έγινε κάποια ενημέρωση σε όσους είναι έξω, καθώς διαβάστηκαν τα ονόματα όσων έχουν προσαχθεί. Στη συνέχεια οι συγγενείς προχώρησαν σε διαμαρτυρία κλείνοντας την οδό Πέτρου Ράλλη.

Αξιωματικός της αστυνομίας ενημέρωσε τους συγγενείς ότι οι προσαχθέντες θα εξεταστούν για το αν είχαν κάποια σχέση με τα επεισόδια που στοίχησαν τον σοβαρό τραυματισμό του αστυνομικού.