Μήνυμα του 112 σε Μέθανα , Τροιζήνα και στα νότια προάστια της Αττικής

Προειδοποιητικό μήνυμα από το 112 έλαβαν πριν από λίγο οι κάτοικοι σε Μέθανα και Τροιζήνα λόγω της κακοκαιρίας Daniel. «Προειδοποιητικό μήνυμα για επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα (ισχυρές καταιγίδες στην περιοχή σας. Περιορίστε τις άσκοπες μετακινήσεις κατά την διάρκεια των φαινομένων και ακολουθήστε τις οδηγίες των Αρχών», αναφέρει το μήνυμα.

Αντίστοιχο μήνυμα έλαβαν και κάποιοι πολίτες στα νότια προάστια της Αττικής, σύμφωνα με την ΕΡΤ.

Για το πώς θα επηρεαστεί σήμερα η Αττική μίλησε νωρίτερα σήμερα ο μετεωρολόγος του Open, Κλέαρχος Μαρουσάκης. Όπως είπε, σήμερα πάντως στην Αττική αναμένεται να είναι κάπως πιο δύσκολα τα πράγματα κυρίως στη δυτική και βόρεια Αττική.

«Θα έχουμε κατά διαστήματα κάποια περάσματα από ισχυρές καταιγίδες, σε καμία βέβαια περίπτωση τα φαινόμενα δεν μπορούν να συγκριθούν με τις περιοχές της Μαγνησίας και του Πηλίου. Είναι άλλος ο μηχανισμός που δημιουργεί αυτές τις καταιγίδες. Παρόλα αυτά πρέπει να είμαστε και εδώ σε εγρήγορση, ο Σαρωνικός είναι ακόμη αρκετά θερμός και ο νότιος Ευβοϊκός με αποτέλεσμα αυτές οι καταιγίδες να δύναται να είναι πιο ισχυρές σε αυτές τις περιοχές της Αττικής».