Έτσι σκοτώθηκε ο Τζώρτζης Μονογυιός – Το τραγικό παιχνίδι της μοίρας – Νέα βίντεο από την τραγωδία

Τραγικό δυστύχημα με Ferrari σημειώθηκε το βράδυ της Πέμπτης στο ύψος που η Παραλιακή συναντάται με την Λεωφόρο Βουλιαγμένης.

Ο οδηγός του «σούπερκαρ», αδελφός της βουλευτού της ΝΔ Κατερίνας Μονογυιού, έχασε τον έλεγχο και χτύπησε σε δέντρο στην κεντρική νησίδα. Το αυτοκίνητο τυλίχτηκε αμέσως στις φλόγες, με τους πυροσβέστες που έφτασαν στο σημείο να τον ανασύρουν νεκρό από τα συντρίμμια.

Η συνοδηγός που επέβαινε μεταφέρθηκε σοβαρά τραυματισμένη στο νοσοκομείο.

Η σφοδρότητα της σύγκρουσης ήταν τέτοια που σε συνδυασμό με τις φλόγες μετέτρεψαν αυτό που πριν ήταν αυτοκίνητο σε μια άμορφη μάζα σιδερικών.

Προανάκριση για το περιστατικό διενεργεί η Τροχαία Ελληνικού.

Το τραγικό παιχνίδι της μοίρας

Σύμφωνα με πληροφορίες οδηγούσε το αυτοκίνητο για πρώτη φορά και το είχε αγοράσει μόλις χθες.

Οι πληροφορίες θέλουν το τροχαίο να σημειώθηκε όταν ο οδηγός προσπάθησε να αποφύγει έναν πεζό, με αποτέλεσμα να φύγει από τον δρόμο του και να ξεκινήσει μια τρελή πορεία.

Νέα βίντεο από το τροχαίο σοκ στη Βούλα

Tα νέα βίντεο που δημοσιεύει το iefimerida.gr είναι σοκαριστικά. Κάποιοι από τους ανθρώπους που είδαν το σοκαριστικό τροχαίο να εκτυλίσσεται μπροστά σας μάτια τους έσπευσαν αμέσως στο φλεγόμενο αυτοκίνητο προκειμένου να προσπαθήσουν να βοηθήσουν τους επιβαίνοντες. Η σύντροφος του Τζώρτζη Μονογυιού που βρισκόταν μέσα στο πολυτελές αυτοκίνητο κατάφερε να απεγκλωβιστεί, ωστόσο ο ίδιος βρήκε τραγικό θάνατο. Λίγο αργότερα η Ferrari τυλίχθηκε στις φλόγες.