Φωτιά-Κολωνός: Συνελήφθη ο πατέρας – Κρίσιμες ώρες για τον 5χρονο

Συνελήφθη ο πατέρας της οικογένειας μετά τη φωτιά που άρπαξε το διαμέρισμα, όπου έμενε με την οικογένειά του στον Κολωνό. Ο πατέρας κατηγορείται για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου και αναμένεται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα.

Υπενθυμίζεται ότι ο πατέρας του παιδιού κλήθηκε ξανά για κατάθεση το πρωί της Δευτέρας, για να δώσει νέες εξηγήσεις για τα αίτια κάτω από τα οποία ξέσπασε η φωτιά στο διαμέρισμα του Κολωνού αλλά δεν έπεισε και συνελήφθη.

Ο πατέρας του 5χρονου φέρεται να ήταν υπό την επήρεια αλκοόλ και αρχικά είπε στους πυροσβέστες ότι ήταν στην είσοδο του κτηρίου για να ξεκουραστεί από την εργασία στις ελιές αλλά στη συνέχεια τους είπε ότι ήταν στο διαμέρισμα και έβγαλε τα παιδιά ο ίδιος.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το 5χρονο παιδάκι που χαροπαλεύει εισέπνευσε πολύ διοξείδιο του άνθρακα, ενώ αυτόπτης μάρτυρας ανέφερε πως το ασθενοφόρο άργησε περίπου ένα τέταρτο να έρθει, με τους γείτονες να κάνουν στο 5χρονο αγοράκι μαλάξεις.

Τα άλλα δύο παιδιά της οικογένειας (ηλικίας 10 και 12 ετών) μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο “Παίδων”, με το ένα από αυτά να είναι σε πιο σοβαρή κατάσταση