Η στιγμή που ανασύρουν νεκρό τον 69χρονο στην Εύβοια – Τα τελευταία λόγια του

Nεκρός εντοπίστηκε ο 69χρονος βοσκός που αγνοούνταν από χθες στην Εύβοια μετά τις ισχυρές βροχοπτώσεις.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο άντρας, ο οποίος είναι το πρώτο θύμα της κακοκαιρίας «Μπάλλος», εντοπίστηκε από ελικόπτερο της Πυροσβεστικής. Συμφωνά με την Πυροσβεστική, εντοπίστηκε χωρίς τις αισθήσεις του εντός κοίτης ρέματος στην περιοχή κοντά στο συνοικισμό του δημοτικού διαμερίσματος Μεσοχωρίων Τσακαίοι.

O 69χρονος βοσκός είχε καλέσει την Πυροσβεστική για να ζητήσει βοήθεια, καθώς είχε εγκλωβιστεί στην περιοχή. Βρέθηκε νεκρός μακριά από το αυτοκίνητό του, το οποίο παρασύρθηκε από τα ορμητικά νερά την ώρα της καταιγίδας. Προηγούμενα βρέθηκαν κομμάτια του αυτοκινήτου του. Συγκεκριμένα εντοπίστηκαν η πόρτα και άλλα τμήματα του αυτοκινήτου.

Τα τελευταία λόγια του

Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά, ο άτυχος άνδρας επικοινώνησε το απόγευμα της Πέμπτης ζητώντας βοήθεια λέγοντας «κινδυνεύω, με παρασέρνουν τα νερά» και από εκεί και μετά έκλεισε η γραμμή του τηλεφώνου του.

Η στιγμή που οι άνδρες της ΕΜΑΚ ανασύρουν τη σορό του 69χρονου στην Εύβοια

Άνδρες της ΕΜΑΚ και της Πυροσβεστικής ανέσυραν τη σορό του άτυχου 69χρονου βοσκού που έπεσε θύμα της κακοκαιρίας στα Μεσοχώρια στην Εύβοια.

Η επιχείρηση ανάσυρσης έγινε λίγο πριν τις 14:00 το μεσημέρι, όπως αναφέρει το eviathema.gr. Ο βοσκός εντοπίστηκε νεκρός από ελικόπτερο μακριά από το αυτοκίνητό του που βρέθηκε κατεστραμμένο από τα ορμητικά νερά τα ξημερώματα.

Ο 69χρονος είχε προσπαθήσει να ειδοποιήσει τις αρχές. Ωστόσο εντοπίστηκε χωρίς τις αισθήσεις του σε κοίτη ρέματος, κοντά στον συνοικισμό του δημοτικού διαμερίσματος Μεσοχωρίων Τσακαίοι.