Ηλικιωμένος ταμπουρώθηκε και απειλούσε να ανατινάξει το νοσοκομείο – Απίστευτο σκηνικό στο «Παπανικολάου»

Αναστάτωση επικράτησε απόγευμα στο νοσοκομείο “Παπανικολάου”, στη Θεσσαλονίκη, ‘οταν  ένας ηλικιωμένος έκρινε ότι ήταν νωρίς για να πάρει εξιτήριο και απειλούσε να ανατινάξει το νοσοκομείο!

Όπως αναφέρει το thestival.gr, το περιστατικό έγινε αργά το βράδυ του Σαββάτου όταν ένας 65χρονος ταμπουρώθηκε στον θάλαμό του και απειλούσε πως θα ανατινάξει το νοσοκομείο!

Ο λόγος σύμφωνα με το ρεπορτάζ ήταν πως οι γιατροί τον είχαν ενημερώσει ότι θα του έδιναν εξιτήριο, με τον ίδιο να θεωρεί πως έπρεπε να συνεχίσει να νοσηλεύεται στο νοσοκομείο “Παπανικολάου”.

Μάλιστα στο νοσοκομείο κλήθηκε η αστυνομία αλλά και η Πυροσβεστική, με τους αστυνομικούς να σπεύδουν στο σημείο και να επιχειρούν να πείσουν τον “ατίθασο” ηλικιωμένο να τους ανοίξει την πόρτα.

Ο 65χρονος όμως ήταν ανένδοτος και συνέχισε, μέχρι που κάποια ώρα οι αστυνομικοί κατάφεραν να ανοίξουν την πόρτα και να εισέλθουν στον θάλαμο.

Τελικά και υπό το βλέμμα των ανδρών της ΕΛΑΣ, ο ηλικιωμένος ηρέμησε και δήλωσε πως δεν θα δημιουργήσει άλλο επεισόδιο και θα συμμορφωθεί με τις Αρχές.