Ιωάννα Παλιοσπύρου: «Χάθηκε», έκανε κίνηση να φύγει – Οι διάλογοι στο δικαστήριο (pics-vid)

Φορώντας καπέλο, γάντια και ειδική μάσκα σε όλο της το πρόσωπο, η Ιωάννα κατέφτασε στο δικαστήριο συνοδευόμενη από τον δικηγόρο της.

Στο πλευρό της Ιωάννας βρίσκεται η οικογένειά της. Η ίδια επέμενε να βρεθεί στο δικαστήριο για να πάρει τις απαντήσεις της, παρά το γεγονός ότι οι γιατροί της συνέστησαν να μην το κάνει. Η κατηγορούμενη δεν θα παρουσιαστεί στο δικαστήριο.

Η Ιωάννα, ύστερα από 9 χειρουργεία για να σώσει τα ζωτικά της όργανα, αποφάσισε να παραστεί στη δίκη που ξεκίνησε σήμερα στην Ευελπίδων και εμφανίστηκε στο δικαστήριο με την ειδική προσταστευτική μάσκα στο πρόσωπό της, με ένα λευκό καπέλο, δεμένο το αριστερό της χέρι, λευκή μπλούζα και ένα τζιν.

«Χάθηκε», έκανε κίνηση να φύγει

Η 34χρονη κοπέλα κατέβηκε με ψυχραιμία από το αμάξι, περπάτησε αργά και σταθερά, με τις κάμερες και τους φωτογράφους να την πλησιάζουν πολύ κοντά και την ίδια να μην αντιδρά, ωστόσο κάποια στιγμή φάνηκε να ταράζεται.

Μάλιστα, έκανε μια κίνηση να φύγει, γυρίζοντας πίσω, ωστόσο την επανάφερε ο δικηγόρος της.

Η Ιωάννα δεν προχώρησε σε δηλώσεις, όμως η εικόνα της ήταν ένα μήνυμα από μόνη της. Στο πλευρό της, εκτός από τους δύο δικηγόρους της, ήταν ο αδερφός της, ο θείος της και η φίλη της Αννίτα Ναθαναήλ.

Οι διάλογοι στο δικαστήριο

Η Ιωάννα έφτασε στην αίθουσα του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου η Ιωάννα Παλιοσπύρου, συνοδευόμενη από τους συνηγόρους.

Αν και το θύμα της υπόθεσης θέλησε, παρά τα σοβαρά προβλήματα υγείας που έχει, να βρεθεί απέναντι στην κατηγορούμενη, αυτή δεν βρέθηκε τελικά στο δικαστήριο.

Με την είσοδο της Ιωάννας στο προαύλιο του Κακουργιοδικείου αρκετοί που βρισκόταν στον χώρο της φώναζαν «μπράβο» προσπαθώντας να την εμψυχώσουν.

Η Ιωάννα φορούσε καπέλο και μάσκα και περπατούσε αργά, δείχνοντας να μην ενοχλείται από την έντονη παρουσία των Μέσων Ενημέρωσης έξω από το κτίριο.

Εντός της δικαστικής αίθουσας την πλησίασε ο δικηγόρος της κατηγορούμενης Σάκης Κεχαγιόγλου, ο οποίος της εξέφρασε τη συμπόνια του. Της είπε ακόμη να μην τον παρεξηγήσει κατά τη διάρκεια της διαδικασίας, αφού θα κάνει απλώς τη δουλειά του.

Η δήλωση της κατηγορουμένης στο δικαστήριο – Η αντίδραση της Ιωάννας

Την πρόθεση της να παρευρεθεί σε μεταγενέστερο στάδιο στην δικαστική αίθουσα εξέφρασε, με γραπτή δήλωση που αναγνώστηκε ενώπιον του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου, η 36χρονη Έφη.

Στην εκφώνηση του ονόματός της ο Σάκης Κεχαγιόγλου ανέφερε στο δικαστήριο ότι η κατηγορούμενη ειναι απούσα. Τότε, ο πρόεδρος του Δικαστηρίου, ανέγνωσε τη γραπτή δήλωση της κατηγορουμένης από τις φυλακές Κορυδαλλού όπου κρατείται, στην οποία αναφερόταν: «Επιθυμώ να εκπροσωπηθώ από τους δικηγόρους μου. Σας δηλώνω ότι θα παρευρεθώ στη συνεχεία της διαδικασίας».

Παράσταση προς υποστήριξη της κατηγορίας δήλωσε η Ιωάννα Παλιοσπύρου, λόγω ηθικής βλάβης που υπέστη από την άδικη πράξη της κατηγορουμένης.

-Ad-