Κασσελάκης: Θα επαναφέρουμε 13ο και 14ο μισθό στους δημοσίους υπαλλήλους

Τη δέσμευση του για επαναφορά του 13ου και του 14ου μισθού στους Δημοσίους υπαλλήλους, εφόσον ο ΣΥΡΙΖΑ γίνει κυβέρνηση ανέλαβε ο Στέφανος Κασσελάκης μιλώντας στους εργαζόμενους στο ΔΥΠΑ, πρώην ΟΑΕΔ. «Το λέω ξεκάθαρα εάν μας τιμήσει ο ελληνικός λαός με τη ψήφο του, θα είναι κάτι που θα κάνω από την πρώτη μέρα. Ο πραγματικός σας μισθός έχει μειωθεί παρά πολύ» είπε ο κ. Κασσελάκης.

Κάλεσε τους πολίτες να αναστρέψουν την πορεία, με πρώτο βήμα την ευρωκάλπη της 9ης Ιουνίου. «Υπερήφανοι που αντιστέκεστε σε ένα ανάλγητο καθεστώς του 41%. Σηκώστε ανάστημα, είμαστε δίπλα σας και δεν θα αφήσουμε κανένα να σας τρομοκρατήσει. Δεν είστε μόνοι σας», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Μιλώντας στο ΑΤΤΙΚΑ επιτέθηκε με σφοδρότητα στον πρωθυπουργό, με αφορμή την επιστολή του προς την Ουρσουλα Φόντερ Λαιεν, για την αντιμετώπιση της ακρίβειας. «Υπάρχει μια κυβέρνηση 5 χρόνια, αν δεν είναι ικανοποιημένος ο λαός από την καθημερινότητά του να μην κατηγορεί την κυβέρνηση του 2015. Όταν άκουσα για την επιστολή, σκέφτηκα ….γιατί η ελληνική φέτα που παράγεται στην Ελλάδα είναι πιο ακριβή εδώ από ότι στο Βέλγιο που πάει τόσο χρήμα., πάει σε ολιγοπώλια» σημείωσε.

Στην Κουμουνδούρου, σημειώνουν ότι προτάσεις του ΣΥΡΙζΑ για ενίσχυση νοικοκυριών και επιχειρήσεων, είναι κοστολογημένες κι αυτό προκαλεί, μεγάλη ενόχληση στον Κυριάκο Μητσοτάκη, κάτι που φάνηκε όπως λένε στην τηλεοπτική συνέντευξή του.

Ο Στέφανος Κασσελάκης προχώρησε σε άνοιγμα στο προοδευτικό κομμάτι του ΠΑΣΟΚ, αποκλείοντας ταυτόχρονα συνεργασία με το Νίκο Ανδρουλάκη. Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ θα πυκνώσει την επικοινωνία του με τους πολίτες εντός και εκτός Λεκανοπεδίου.