Κλειστά σχολεία αύριο 7/2: Ποια θα ανοίξουν κανονικά στην Αττική

Κλειστά σχολεία αύριο 7/2: Από ώρα σε ώρα η απόφαση για τις σχολικές μονάδες στην Αττική. Τα σενάρια που εξετάζονται.

Κλειστά θα παραμείνουν σχολεία σε ορισμένες περιοχές και αύριο, Τρίτη λόγω της κακοκαιρίας Μπάρμπαρα που συνεχίζει να σαρώνει τη χώρα, ενώ αναμένονται και οι σχετικές αποφάσεις για την Αττική από ώρα σε ώρα.

Κανονικά τα σχολεία τη Τρίτη στο Περιστέρι

Κανονικά η λειτουργία βρεφονηπιακών, σχολείων, εργαστηρίων, ΚΔΑΠ & αθλητικών χώρων, στις 7/2/2023 στον Δήμο Περιστερίου.

Ο Δήμος Περιστερίου ενημερώνει ότι αύριο Τρίτη, 7 Φεβρουαρίου 2023 θα λειτουργήσουν κανονικά οι βρεφονηπιακοί σταθμοί, τα σχολεία (νηπιαγωγεία, δημοτικά, γυμνάσια, λύκεια), τα εργαστήρια δημιουργίας, τα ΚΔΑΠ, καθώς και οι αθλητικοί χώροι.

Η ανακοίνωση του δήμου Μοσχάτου – Ταύρου

Κανονικά θα λειτουργήσουν όλα τα σχολεία και οι δομές του Δήμου Μοσχάτου-Ταύρου αύριο, Τρίτη 7 Φεβρουαρίου.

Σύμφωνα με ανακοίνωση:

«Ενημερώνουμε ότι αύριο, Τρίτη 7 Φεβρουαρίου, τα σχολεία όλων βαθμίδων, οι παιδικοί και βρεφονηπιακοί σταθμοί, καθώς και όλες οι Κοινωνικές, Πολιτιστικές και Αθλητικές δομές του Δήμου Μοσχάτου-Ταύρου θα λειτουργήσουν κανονικά», αναφέρει η ανακοίνωση του δήμου.

Πότε θα βγει η απόφαση για κλειστά σχολεία στην Αττική

Σύμφωνα με πληροφορίες που αναμένεται να επιβεβαιωθούν, η Περιφέρεια Αττικής εισηγείται να παραμείνουν κλειστά αύριο Τρίτη τα σχολεία της βορειοδυτικής και βορειοανατολικής Αττικής.

Στην υπόλοιπη Αττική ανάλογα με τις περιοχές που πλήττονται από την κακοκαιρία, θα λαμβάνονται οι αποφάσεις για τις σχολικές μονάδες από τους Δήμους.

Ποια σχολεία είναι κλειστά και αύριο Τρίτη 7/2

Προς το παρόν, έχει αποφασιστεί να παραμείνουν κλειστά θα είναι τα σχολεία στις εξής περιοχές της Ελλάδας:

Εύβοια

Η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας έχει ήδη ανακοινώσει ότι κλειστά θα παραμείνουν όλα τα σχολεία στην Εύβοια και αύριο Τρίτη 7 Φεβρουαρίου λόγω της κακοκαιρίας Μπάρμπαρα. Κλειστοί θα είναι επίσης και όλοι οι παιδικοί και βρεφονηπιακοί σταθμοί της Εύβοιας, κατόπιν ομόφωνης απόφασης των Δημάρχων των οποίων είναι αρμοδιότητα τους, ενώ οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η διεξαγωγή των μαθημάτων στα σχολεία θα γίνει διαδικτυακά μέσω webex.

Κρήτη – Ρέθυμνο

Κλειστά θα είναι την Τρίτη και τα σχολεία του Δήμου Αμαρίου.

Φθιώτιδα

Με απόφαση του Αντιπεριφερειάρχη Ηλία Σανίδα, κλειστά θα παραμείνουν τα σχολεία όλων των βαθμίδων στη Φθιώτιδα και την Τρίτη 7 Φεβρουαρίου εξαιτίας των ακραίων καιρικών φαινομένων.

Σάμος

Όλα τα σχολεία στη Σάμο θα μείνουν κλειστά αύριο Τρίτη (07/02), με απόφαση του Δημάρχου Δυτικής Σάμου.