Κωνσταντίνος Αγγελίδης: Νέο χειρουργείο – Συγκινεί η σύζυγός του

Πριν από περίπου 3,5 χρόνια ο Κωνσταντίνος Αγγελίδης είχε ένα σοβαρό τροχαίο ατύχημα κι από τότε ανεβαίνει τον δικό του Γολγοθά.

Η σύζυγός του, Εβελίνα Βαρσάμη, βρίσκεται όλο αυτό το διάστημα «βράχος» στο πλάι του και πίστεψε σε εκείνον όταν τα πράγματα ήταν πολύ δύσκολα.

Ο γνωστός παρουσιαστής βρίσκεται πλέον στο σπίτι του και μαζί με την αγαπημένη του συνεχίζουν μαζί τον αγώνα για την αποκατάστασή του. Όλο αυτόν τον καιρό ο Κωνσταντίνος Αγγελίδης δε σταματά να κάνει επεμβάσεις αλλά και φυσιοθεραπείες προκειμένου να βελτιώσει την κίνησή του.

Η Εβελίνα Βαρσάμη δε σταμάτησε ούτε λεπτό να είναι ερωτευμένη με τον Κωνσταντίνο Αγγελίδη, από τη μέρα που γνωρίστηκαν!
Συγκινεί η σύζυγος του Κωνσταντίνου Αγγελίδη – «Θα τα καταφέρουμε»

Μάλιστα, στις αρχές του Απριλίου ο παρουσιαστής έκανε μια σοβαρή επέμβαση στο κεφάλι και όλα πήγαν καλά.Το Σάββατο που έρχεται, όπως έγραψε η Εβελίνα Βαρσάμη, ο άντρας της θα κάνει άλλη μια επέμβαση. Αυτή τη φορά στα μάτια

Το Σάββατο αυτά τα υπέροχα γκριζοπράσινα σου μάτια, θα ξανακοιτάξουν τον κόσμο “ΣΩΣΤΑ”, με την βοήθεια του χειρουργού οφθαλμίατρου, Π.Αρβανίτη!!!! Τέλος ο στραβισμός!!!

«Το Σάββατο αυτά τα υπέροχα γκριζοπράσινα σου μάτια, θα ξανακοιτάξουν τον κόσμο “ΣΩΣΤΑ”, με την βοήθεια του χειρουργού οφθαλμίατρου, Π.Αρβανίτη!!!! Τέλος ο στραβισμός!!!» έγραψε η Εβελίνα στον λογαριασμό της στο Facebook.

-Ad-