Λαμία: Οι προβληματισμοί για την πυρκαγιά σε εργοστάσιο που εμπλέκεται στη μαζική δηλητηρίαση μαθητών

Ο αστυνομικός συντάκτης των «Νέων» και του «Βήματος», Βασίλης Λαμπρόπουλος, μίλησε στο LIVE NEWS για τη φωτιά που ξέσπασε στο εργοστάσιο που κατασκεύαζε τα σχολικά γεύματα και που εξαιτίας τους έπαθαν δηλητηρίαση.

Σε πλήρη εξέλιξη είναι έρευνες για την φωτιά που εκδηλώθηκε στο εργοστάσιο στη Λαμία το οποίο εμπλέκεται στην υπόθεση της τροφικής δηλητηρίασης μαθητών στην περιοχή.

Στο μικροσκόπιο των Αρχών έχει μπει το υλικό από τις κάμερες ασφαλείας που βρίσκονται στις κτιριακές εγκαταστάσεις και στον περιβάλλοντα χώρο αλλά και σε παρακείμενες εγκαταστάσεις άλλων επιχειρήσεων.

Όπως είπε ο αστυνομικός συντάκτης, η αρχική έρευνα της Πυροσβεστικής έδειξε πως η φωτιά ξεκίνησε από την μπροστινή πλευρά ενός φορτηγού, το οποίο ήταν παρκαρισμένο στο κτίριο που έπιασε φωτιά.

Ωστόσο, οι αξιωματικοί της Πυροσβεστικής φαίνεται να είναι προβληματισμένοι καθώς το φορτηγό φαίνεται να είναι αρκετά κολλητά στο κτίριο, σαν κάποιος να ήθελε να το συνδέσει με την πυρκαγιά.

Δεύτερον, τους προβληματίζει το γεγονός πως η φωτιά εξαπλώνεται πάρα πολύ γρήγορα, παρά ο γεγονός πως το υλικά που έχει το εργοστάσιο δεν είναι εύφλεκτα.