Μακελειό στην Βρετανία: Μια νεκρή και τέσσερις τραυματίες από πυροβολισμούς σε παμπ

Μια γυναίκα έπεσε νεκρή στη Βρετανία και άλλα τέσσερα άτομα τραυματίστηκαν έπειτα από πυροβολισμούς σε παμπ. Η άτυχη 26χρονη γυναίκα, που χτυπήθηκε από σφαίρα στο κεφάλι, έχασε τη ζωή της μπροστά στην αδελφή της.

Όλα συνέβησαν χθες (24.12.2022) το βράδυ της παραμονής των Χριστουγέννων στη Βρετανία όταν άγνωστος άρχισε να πυροβολεί στην παμπ Lighthouse Inn, στο χωριό Γουάλασεϊ Βίλατζ που βρίσκεται κοντά στο Λίβερπουλ. Αποτέλεσμα  των πυροβολισμών ήταν να σκοτωθεί μια γυναίκα και να τραυματιστούν άλλα τέσσερα άτομα. Ο άγνωστος δράστης στάθηκε στην πόρτα της βρετανικής παμπ και άρχισε να πυροβολεί προς τον κόσμο. Αμέσως μετά το μακελειό ο δολοφόνος εξαφανίστηκε και οι αστυνομικές αρχές της Βρετανίας έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για την σύλληψή του.

Η 26χρονη γυναίκα που έχασε τη ζωή της, διασκέδαζε την γιορτή της παραμονής των Χριστουγέννων μαζί με την αδελφή της και φίλους. Το θύμα μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο σε κρίσιμη κατάσταση, αλλά τελικά υπέκυψε στα τραύματά του από τους πυροβολισμούς.

Άλλα τέσσερα άτομα – όλοι άνδρες – τραυματίστηκαν από τις σφαίρες του δράστη, που έβαψαν στο αίμα την παραμονή των Χριστουγέννων στη Βρετανία. Ο ένας τραυματίας, μάλιστα, ένας 28χρονος δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή.