Μαρία Ναυπλιώτου: Εσπευσμένα στο χειρουργείο – Ποιο είναι το πρόβλημα υγείας της

Ένα πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει η Μαρία Ναυπλιώτου την κράτησε μακριά από το Θέατρο Δημήτρης Χορν και την παράσταση του έργου του Εντουάρντο Ντε Φιλίππο «Φιλουμένα Μαρτουράνο» που ανεβαίνει με μεγάλη επιτυχία σε σκηνοθεσία του Οδυσσέα Παπασπηλιόπουλου.

Με ανάρτησή της η ηθοποιός γνωστοποίησε στους διαδικτυακούς της φίλους ότι ένιωσε ισχυρούς πόνους στην κοιλιά που την ανάγκασαν να πάει στο νοσοκομείο όπου οι εξετάσεις έδειξαν πρόβλημα στη χολή με συνέπεια να οδηγηθεί εσπευσμένα στο χειρουργείο.

«Καλημέρα σας! Σας μιλάω από το δωμάτιο του νοσοκομείου, εχθές ήρθα εδώ με οξύ κοιλιακό άλγος και μετά τις εξετάσεις των γιατρών έκανα επέμβαση αφαίρεσης χολής. Δυστυχώς τις επόμενες ημέρες δεν θα μπορώ να είμαι πάνω στη σκηνή. Λυπάμαι πολύ για την αναστάτωση που θα έχετε όσοι είχατε αγοράσει εισιτήριο. Σωματικά δεν μπορώ να ανταπεξέλθω. Την Τετάρτη θα είμαστε πάλι μαζί. Λυπάμαι πολύ, αυτό ήταν κάτι που δεν μπορούσα να προβλέψω, ούτε να αποτρέψω. Ανυπομονώ να συναντηθούμε ξανά σύντομα» είπε στην ανάρτηση που έκανε, ζητώντας συγνώμη από τους κατόχους εισιτηρίων.