Μαρίνα Πατούλη και Γιώργος Πατούλης: Ποια η σχέση τους σήμερα

Η Μαρίνα Πατούλη παραχώρησε μία συνέντευξη και αποκαλύψε για πρώτη φορά ότι το διαζύγιό της από τον πρώην σύζυγό της και περιφερειάρχη Αττικής, Γιώργο Πατούλη έχει βγει εδώ και έναν χρόνο.

Μιλώντας στο περιοδικό «Secret» η ίδια αναφέρθηκε στη σχέση που διατηρεί σήμερα με τον πρώην σύζυγό της, αλλά και τη στάση που κρατά ο Γιώργος Πατούλης στην απόφασή της, να διεκδικήσει τη δημαρχία του ∆ήµου Λυκόβρυσης-Πεύκης.

«Το διαζύγιό µας έχει βγει εδώ και έναν χρόνο περίπου. Είναι συναινετικό και έχουµε πάρα πολύ καλή σχέση εγώ και ο Γιώργος».

Όσον αφορά στη διεκδίκηση της δημαρχίας για τον δήµο Λυκόβρυσης-Πεύκης: «Αποφάσισα να κατέβω υποψήφια, δεδοµένου ότι ο νυν δήµαρχος, Τάσος Μαυρίδης, δήλωσε ότι δεν θα επαναδιεκδικήσει τον δήµο. Η επαφή µου µε τους κατοίκους τόσο της Λυκόβρυσης όσο και της Πεύκης, η θητεία µου τα τελευταία χρόνια στα σχολεία των περιοχών αυτών, η γνώση του έργου που έχει επιτελεστεί, καθώς και όλων όσα πρέπει να γίνουν ακόµα µε ώθησαν να διεκδικήσω τη δηµαρχία. Επίσης, σηµαντικό ρόλο έπαιξε η θετική ανταπόκριση των συνδηµοτών µου, οι οποίοι µέσα από την καθηµερινή επαφή που έχω µαζί τους µε οδήγησαν να λάβω την απόφαση να βγω µπροστά ως επικεφαλής και να διεκδικήσω τον δήµο».

Κάνοντας λόγο για την αντίδραση του περιφερειάρχη Αττικής, Γιώργου Πατούλη, στην παραπάνω απόφασή της: «Ο Γιώργος είναι πολύ θετικός µε τη συγκεκριµένη προοπτική, και µάλιστα µου είπε πως οι συνθήκες είναι ευοίωνες για να διεκδικήσω τον δήµο».