Μαρτυρία «φωτιά»: «Είδα στην Σκιάθο τον μικρό Μπεν»

Νέα τροπή στην υπόθεση εξαφάνισης του μικρού Μπεν Νίνταμ στην Κω το 1991, καθώς Βρετανίδα υποστηρίζει ότι τον είδε να τρώει σε ταβέρνα της Σκιάθου και τον άκουσε να μιλάει ελληνικά.

Την αποκάλυψη κάνει η βρετανική Sun, επισημαίνοντας ότι η μητέρα του Μπεν, Κέρι Νίνταμ έχει ήδη ενημερώσει την Αστυνομία του Νότιου Γιόρκσιρ, που ερευνά την εξαφάνιση του γιου της και απευθύνει μέσω της εφημερίδας έκκληση στη συγκεκριμένη γυναίκα να επικοινωνήσει άμεσα μαζί της.

Η Κέρι Νίνταμ, μόλις πρόσφατα ανακάλυψε στην σελίδα στο Facebook, που έχει δημιουργηθεί ειδικά για τον Μπεν «Help Find Ben Needham, την μαρτυρία της Βρετανίδας Ντόνα Ρέιλι.

«Ήμουν μόνη μου διακοπές στην Σκιάθο, Ελλάδα. Μικροσκοπικό νησί με μικρό πληθυσμό. Έτρωγα έξω μόνη μου, σε μία από τις ταβέρνες και δίπλα κάθονταν δύο άνδρες», έγραψε η Βρετανίδα για τις διακοπές που έκανε στο νησί το 2015.

«Και οι δύο μιλούσαν άπταιστα ελληνικά και την προσοχή μου τράβηξε πάρα πολύ ο ένας», προσέθεσε.

Περιγράφει τον άνδρα, ως νεαρό 25 – 26 ετών, όσο περίπου θα ήταν και ο Μπεν το 2015, «ύψους γύρω στο 1,77 με ξανθιά μαλλιά, φακίδες, μπλε μάτια».

«Γνωρίζω ότι μπορεί να συναντήσεις Έλληνες με τέτοια εμφάνιση, όμως κάτι άλλο μου τραβούσε την προσοχή και δεν μπορούσα να καταλάβω τι ήταν», έγραψε, εξηγώντας ότι στην αρχή σκέφτηκε πως μπορεί να έμοιαζε στον γιο της.

«Δεν μπορούσα να μην τον κοιτάζω έντονα. Με κοίταξε και εκείνος και χαμογέλασε. Κατάλαβα ότι ήταν αυτός (ο Μπεν), που είδα. Απλώς το ήξερα στην καρδιά μου», συνέχισε και έκλεισε την ανάρτησή της υποστηρίζοντας ότι ο νεαρός έμοιαζε περισσότερο με ντόπιο, παρά με τουρίστα.

«Ειλικρινά νιώθω ότι ο Μπεν ζει στη Σκιάθο ή στη Σκόπελο ή στην Αλόννησο»

Με πληροφορίες από Espresso