«Με νάρκωναν και με βίαζαν σε σπίτια και αυτοκίνητα… έμεινα έγκυος» – Η φρίκη που ζούσε 29χρονη

Φρίκη και αποτροπιασμό προκαλούν όσα εξομολογείται πως βίωσε από συγχωριανούς της μια 29χρονη από την Ηλεία, που καταγγέλλει πως έπεσε θύμα πολλαπλών βιασμών.

Η 29χρονη μίλησε στην εφημερίδα ΠΑΤΡΙΣ και περιέγραψε τον εφιάλτη που ζούσε. “Με ανάγκαζαν και πήγαινα με 9-10 άτομα το βράδυ και έρχονταν 2-3 άτομα μαζί. Αυτό γινόταν για 1-2 χρόνια, κάθε βράδυ. Τους έλεγα ότι δεν ήθελα να πάω. Με πήγαιναν και σε σπίτια και σε άλλα αυτοκίνητα σε διάφορα χωριά τριγύρω… Δεν έβλεπα που πήγαινα, γιατί μου είχαν δέσει τα μάτια… Μου έδεναν τα χέρια και τα πόδια και ούτε που ήξερα τι μου έκαναν. Το 2016 αυτά. Αυτοί φορούσαν κουκούλες και γάντια για να μη τους βλέπω. Δε τους ήξερα καθόλου” λέει η κοπέλα.

Σύμφωνα με την ίδια, της χορηγούσαν ναρκωτικά χάπια και την εξανάγκαζαν. “Δεν έπαιρνα λεφτά όταν βρισκόμουν με τους άνδρες. Με νάρκωναν για να βρίσκομαι μαζί τους… Δεν είχα δει τι χάπια ήταν, μου τα έριχναν στο ποτό μου”.

Το πλέον δραματικό της υπόθεσης είναι ότι η 29χρονη σε έναν από τους βιασμούς της έμεινε έγκυος και ακόμα και σήμερα δεν γνωρίζει ποιος είναι ο πατέρας του παιδιού. Όσο για το παιδί της, αυτό αγνοείται, αφού με το που γέννησε στην Αθήνα δεν της το παρέδωσαν ποτέ.

“Έκανα ένα αγόρι, το έβλεπα συνέχεια όταν ήταν στο νοσοκομείο αλλά μου το πήραν. Μου λείπει το παιδί μου, στεναχωριέμαι και κλαίω που δε το έχω μαζί μου. Έχω καταλάβει γιατί δε μου το έδωσαν. Δεν ξέρω ποιος είναι ο πατέρας του παιδιού. Πέρασα δύσκολα, πέρασα πολλά και δε θέλω να την ξαναπατήσω πάλι” λέει η 29χρονη από την Ηλεία.

“Θέλω να φύγω, δεν αντέχω άλλο το χωριό. Ζητάω μια καλύτερα ζωή και μια δουλειά. Θέλω να τελειώσω το σχολείο, να πάρω το απολυτήριο και να φύγω” εξομολογείται ακόμα.

Κάποια άτομα που μίλησαν στην εφημερίδα ΠΑΤΡΙΣ, θέλοντας να κρατήσουν την ανωνυμία τους, επιβεβαίωσαν τα όσα συνέβησαν με την 29χρονη πριν από τουλάχιστον έξι χρόνια, ωστόσο υποστηρίζουν πως είναι πολύ πιθανό, να έγιναν με τη θέλησή της.

Σε ό,τι αφορά στο αν έχει καταγγελθεί ο βιασμός κατ’ εξακολούθηση, η εφημερίδα επικαλείται αστυνομικές πηγές σύμφωνα με τις οποίες δεν έχει γίνει καμία επίσημη καταγγελία ή μηνυτήρια αναφορά.