Μίνα Αδαμάκη: Αυτή είναι η αλήθεια για την υγεία της ηθοποιού

Γνωστές ιστοσελίδες άρχισαν να αναπαράγουν τη συγκεκριμένη είδηση, χωρίς να υπάρχει επίσημη διασταύρωση από πρόσωπο της οικογένειας της ηθοποιού, με αποτέλεσμα να υπάρξει ένας “μύλος”.

Εκατοντάδες ήταν τα σχόλια και οι αναρτήσεις από χρήστες των social media, οι οποίοι “αποχαιρετούσαν” την 78χρονη ηθοποιό.

Μία ανάρτηση του προέδρου του ΣΕΗ, Σπύρου Μπμπίλα, το απόγευμα της Κυριακής, ήρθε για να βάλει τα πράγματα στη θέση τους. Ο Σπύρος Μπιμπίλας έγραφε πως η Μίνα Αδαμάκη αντιμετωπίζει ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας.

“Η είδηση που κυκλοφορεί εδώ και μια ώρα περί θανάτου της αγαπημένης μας Μίνας Αδαμάκη δεν μπορεί να επιβεβαιωθεί προς το παρόν από εμένα, δεν με έχουν ειδοποιήσει δικοί της άνθρωποι. Αντιμετωπιζει σοβαρό πρόβλημα υγείας. Ας το σεβαστούμε όλοι κι ας περιμένουμε, άσκοπο να μου τηλεφωνούν τόσοι πολλοί άνθρωποι από κάθε είδους μέσον. Ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον σας”, έγραψε στο facebook ο πρόεδρος του ΣΕΗ.

Ολη η αλήθεια για την υγεία της Μίνας Αδαμάκη
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής “Πρωινό” του ΑΝΤ1, η Μίνα Αδαμάκη νοσηλεύεται σε κρίσιμο κατάσταση, καθώς αντιμετωπίζει ένα πολύ σοβαρό πρόβλημα υγείας.

Ο Σπύρος Μπιμπίλας, μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής, ανέφερε πως η αγαπημένη ηθοποιός “φυσικά και βρίσκεται στη ζωή και νοσηλεύεται λόγω κάποιου προβλήματος υγείας που αντιμετωπίζει”.

“Μίλησα με δύο συγγενικά της πρόσωπα και μου είπαν ότι ζει και είναι στο νοσοκομείο”, σημείωσε ο ίδιος.

“Από χθες χτυπούσαν συνεχώς τα τηλέφωνα και μου ζητούσαν να τους πω αν ισχύει ή δεν ισχύει. Δεν είμαι ο προθάλαμος του χάρου”, είπε, φανερά εκνευρισμένος, ο Σπύρος Μπιμπίλας.