Μπαλάσκας για Κολωνό: «Ο 53χρονος έχει μία σύζυγο και αυτή επιφανής, μία πολύ καλή κυρία»

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση του βιασμού του 12χρονου κοριτσιού στον Κολωνό.

Για την συγκεκριμένη υπόθεση που έχει σοκάρει το πανελλήνιο, μίλησε στον ΣΚΑΪ ο συνδικαλιστής της ΕΛ.ΑΣ, Σταύρος Μπαλάσκας, ο οποίος τόνισε μεταξύ άλλων: «Παιδόφιλοι μπαίνουν και βγαίνουν στη φυλακή, όπως θα βγει και ο 53χρονος».

«Υπάρχουν κάποιοι άγραφοι νόμοι στις φυλακές, από τους συγκρατούμενους, γι’ αυτούς που κάνουν πολύ αισχρά πράγματα, συνήθως που δολοφονούν μικρά παιδάκια. Τώρα παιδόφιλοι μπαίνουν και βγαίνουν, δεν είναι μεγάλες οι ποινές».

Για το προφίλ του δράστη: «Ήταν ψάλτης, ο οποίος ήταν επιφανής είχα απίστευτα κοινωνικά άρτια και καλή οικογένεια. Έχει ένα γιο και μία σύζυγο και αυτή επιφανής. Ελέγχονται άπαντες και πως η έρευνα θα επεκταθεί και στους «πελάτες» του 53χρονου. Όταν ανακαλύπτεις έναν παιδόφιλο, ο κάθε ένας έχει και ένα σύστημα. Από αυτούς τους πελάτες μπορούμε να ανακαλύψουμε ένα κυκλώματα παιδόφιλων. Γιατί μπορεί να έχουν αρχεία και υλικό παιδικής πορνογραφίας. Έχουμε πολύ δουλειά να κάνουμε».




Μάλιστα, τόνισε ότι υπάρχει μια περίεργη σελίδα που μπαίνουν, είναι διαδραστική. Χωρίς στοιχεία, ο ένας μπορεί να μιλάει με τον άλλον. Ανεβάζουν τα πάντα στο dark net, όπου μπαίνουν ανώμαλοι άνθρωποι».

Για τον παιδόφιλο στον Άγιο Παντελεήμονα το 2020 που εξέτισε ποινή για βιασμό κατά συρροή και όταν αποφυλακίστηκε ασελγούσε σε δυο αγοράκια 7 και 8 χρονών, αλλά και σε 15χρονο τόνισε: «Και να σας ενημερώσω για κάτι; Και θα ξαναμπεί και θα ξαναβγει. Αυστηροποιήθηκε (ο ποινικός κώδικας), αλλά δεν τελειοποιήθηκε, γιατί το σύστημα πατάει στην απόλυτη ελευθερία και τη δημοκρατία. Έτσι όμως τα πράγματα τα βλέπει η Ευρώπη».