Ν. Κόσμος: Αναζητείται ο σύντροφος της 35χρονης που έπεσε από τον 3ο όροφο πολυκατοικίας

Μία 35χρονη γυναίκα από την Κίνα έπεσε από εξώστη 3ου ορόφου πολυκατοικίας στο Νέο Κόσμο και κατέληξε στην βεράντα του πρώτου ορόφου, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί στο κεφάλι και στο δεξί της πόδι. Η αστυνομία ερευνά την υπόθεση και -όπως όλα δείχνουν- πρόκειται για ενδοοικογενειακή βία, αφού ο σύντροφός της έχει διαφύγει και αναζητείται από την αστυνομία. Στην ΕΡΤ και στον Αλέξανδρο Μέμο μίλησε αυτόπτης μάρτυρας του περιστατικού πιθανής ενδοοικογενειακής βίας, περιγράφοντας τις δραματικές στιγμές μετά την πτώση της γυναίκας.

«Άκουσα ένα μπαμ και ήρθα να δω από την κουζίνα τι έπεσε και απλά τη βλέπω να ζητάει βοήθεια στα αγγλικά. Φώναζε. Άνοιξα την πόρτα όσο πιο γρήγορα γίνεται. Την πήρα μέσα, έκλεισα την πόρτα μην τυχόν έρθει κάποιος από πίσω της. Την πήγα στο σαλόνι και πήρα τηλέφωνο την αστυνομία», δήλωσε η αυτόπτης μάρτυρας στο μπαλκόνι της οποίας προσγειώθηκε το θύμα πέφτοντας από τον 3ο όροφο.

Όπως είπε στην κάμερα της ΕΡΤ τα μέλη της οικογένειάς της άκουσαν τον ήχο της πτώσης και βγήκαν έξω. Και τότε ήταν που αντίκρισαν τη γυναίκα να είναι τραυματισμένη και να ζητά απεγνωσμένα βοήθεια. Αφού την πήραν μέσα στο σπίτι και την περιέθαλψαν, κάλεσαν την αστυνομία και το ασθενοφόρο που τη μετέφερε στο ΚΑΤ, όπου εκεί διαπιστώθηκε, όπως είπε, ότι είχε τραυματιστεί στο κεφάλι αλλά και στο κάτω δεξί άκρο.