Νάσος Ηλιόπουλος για τον τραυματία αστυνομικό: «Αποτροπιασμός για την δολοφονική επίθεση»

Τον αποτροπιασμό του εξέφρασε ο Νάσος Ηλιόπουλος, για τη δολοφονική επίθεση σε βάρος αστυνομικού, στα άγρια επεισόδια στου Ρέντη το βράδυ της Τετάρτης, στον αγώνα βόλεϊ Ολυμπιακού-Παναθηναϊκού.

«Ευχόμαστε να πάνε όλα καλά με τον άτυχο αστυνομικό και να βγει νικητής από την τραγική περιπέτεια», γράφει μεταξύ άλλων ο βουλευτής της Νέας Αριστεράς στο Facebook.

Αναλυτικά η ανάρτηση του Νάσου Ηλιόπουλου:

«Εκφράζουμε τον αποτροπιασμό μας για την χθεσινή δολοφονική επίθεση, που οδήγησε στον κρίσιμο τραυματισμό ενός εργαζόμενου της Ελληνικής Αστυνομίας.

Δυστυχώς δεν είναι το πρώτο τέτοιο επεισόδιο. Οι αθλητικοί χώροι μετατρέπονται -συχνά με την ανοχή της πολιτείας και ισχυρών παραγόντων- σε πεδία μάχης.

Οι συνθήκες της χτεσινής επίθεσης το τονίζουν αυτό: ομάδα χούλιγκαν εξοπλισμένη με ναυτικές φωτοβολίδες, οδήγησε στον βαρύτατο τραυματισμό ενός νέου ανθρώπου. Ελπίζουμε να μην ακούσουμε για μια ακόμα φορά ότι η λύση είναι να «κλείσουν οι συνδέσμοι» και λόγια του αέρα.

Ευχόμαστε να πάνε όλα καλά με τον άτυχο αστυνομικό που βρέθηκε στη δίνη της δολοφονικής αυτής επίθεσης και να βγει νικητής από αυτή την τραγική περιπέτεια».