Νέα στοιχεία για την εξαφάνιση του 39χρονου Βασίλη: Το βίντεο που τον δείχνει και το κινητό που άφησε σπίτι – Πού εντοπίστηκαν ίχνη του

Φύλλο και φτερό κάθε στοιχείο που μπορεί να οδηγήσει στον Βασίλη Καλογήρου που αγνοείται κάνουν οι Αρχές. Στο πλευρό της οικογένειας του 39χρονου βρίσκεται ο ιδιωτικός ερευνητής Γιώργος Τσούκαλης ενώ νέα στοιχεία που αφορούν την εξαφάνισή του βλέπουν το «φως».

Η εκπομπή του Mega «Φως στο Τούνελ» το βράδυ της Παρασκευής 24/1 στην προσπάθεια του να φωτίσει το θρίλερ της εξαφάνισης του 39χρονου ψυχολόγου Βασίλη βρέθηκε στη Λάρισα. Το εξωτερικό συνεργείο της εκπομπής μαζί με τον ιδιωτικό ερευνητή της οικογένειας, Γιώργο Τσούκαλη, πραγματοποίησε επιτόπια έρευνα και ακολούθησε τη διαδρομή του πριν χαθούν τα ίχνη του.

«Το μόνο χειροπιαστό στοιχείο που έχουμε είναι ένα βίντεο από κάμερα ασφαλείας καταστήματος, που κατέγραψε τον 39χρονο να περπατά προς τον Πηνειό ποταμό σε καλή διάθεση. Είναι μόνος του χωρίς παρέα. Έχουν αναζητηθεί και άλλες κάμερες καταστημάτων και έχουν ελεγχθεί όλα αλλά δεν έχει προκύψει κάτι. Οι έρευνες επικεντρώνονται εδώ στον Πηνειό και στη Λάρισα γενικότερα. Έχουν γίνει μεγάλες έρευνες από Αστυνομία, ΕΜΑΚ, πυροσβεστική, εθελοντές, τα εξειδικευμένα σκυλιά των Annubis και η ΟΦΚΑΘ η οποία ήρθε» επεσήμανε χαρακτηριστικά ο ιδιωτικός ερευνητής ενώ οι έρευνες μετά τη μυστηριώδη εξαφάνιση του Βασίλη το απόγευμα της Δευτέρας 30 Δεκεμβρίου συνεχίζονται.

Πρόσθεσε δε πως τόσο το κινητό του τηλέφωνο όσο και το αυτοκίνητό του, τα άφησε σπίτι.

«Το κινητό ελέγχθηκε από την αστυνομία, από έναν οικογενειακό φίλο αλλά και από εμένα τον ίδιο. Δεν προκύπτει τίποτα πέραν από επικοινωνίες με την οικογένειά του και το εργασιακό του περιβάλλον. Έχουν ειπωθεί πολλά για τον λόγο που το άφησε. Να πω εδώ ότι ο Βασίλης δεν είναι από τους ανθρώπους που έχει προέκταση του χεριού του το τηλέφωνό του. Το άφησε να φορτίσει και το έκανε συχνά αυτό. Εικάζεται ότι είχε πάνω του περίπου 70 ευρώ» σημείωσε ο Γιώργος Τσούκαλης.

«Μην ξεχνάμε ότι πρόκειται για έναν ψυχολόγο που σημαίνει ότι και να είχε κάποιο πρόβλημα θα μπορούσε να το διαχειριστεί»
Παρουσιάζοντας το προφίλ του αγνοούμενου ψυχολόγου, ο ιδιωτικός ερευνητής είπε στην κάμερα της εκπομπής ότι πρόκειται για ένα παιδί που αν έβλεπε ότι γινόταν κάτι, θα ήθελε να επέμβει.

«Είναι ένας ενεργός πολίτης. Είναι σοβαρός με πολύ δομημένο χαρακτήρα και μην ξεχνάμε ότι πρόκειται για έναν ψυχολόγο που σημαίνει ότι και να είχε κάποιο πρόβλημα θα μπορούσε να το διαχειριστεί. Το θέμα της αυτοχειρίας δεν παίζει με τίποτα. Είναι πολύ δεμένος με την οικογένεια του και πρόκειται για μια πολύ σοβαρή οικογένεια» δήλωσε.

«Παρά το γεγονός ότι πέρασε ως σενάριο εξαφάνισης στον κοινό νου το επάγγελμα της μητέρας του Βασίλη, επειδή ως εισαγγελέας εφετών είχε αναλάβει την υπόθεση των Τεμπών, θα ήθελα να πω ότι και η οικογένεια και εγώ το αποκλείουμε. Είναι κάτι που δεν μας απασχολεί. Όσον αφορά τα όσα ακούγονται για μια προσκόλληση της οικογένειας πάνω στο Βασίλη, οφείλω να επισημάνω πως έχουμε συνηθίσει στην Ελλάδα να ακούμε όλους όσους δεν έχουν γνώση να έχουν άποψη. Θεωρώ ότι δεν αξίζει να το σχολιάσουμε. Το μεγάλο ερώτημα της οικογένειας είναι ένα “γιατί” και ο πόνος για το πού είναι το παιδί τους. Το διαχειρίζονται όλο αυτό με μια ιδιαίτερα μεγάλη αξιοπρέπεια», είπε κλείνοντας ο Γιώργος Τσούκαλης..

Εκτέλεση Ζαμπούνη: «Γνωρίζουν πάρα πολύ καλά ότι όποιος μιλήσει τελειώνει»
16 Ιανουαρίου, 2024
Πακιστάν: Έληξε η ομηρεία εκατοντάδων επιβατών τρένου, με την επέμβαση των ειδικών δυνάμεων – Νεκροί οι 33 δράστες, 21 όμηροι και τέσσερις στρατιώτες
12 Μαρτίου, 2025
Τέμπη: Εκδήλωση στο Πάντειο Πανεπιστήμιο από φοιτητές με ομιλίτρια τη Μαρία Καρυστιανού
12 Μαρτίου, 2025
Ν. Χριστοδουλίδης: Δεν αισθάνομαι καθόλου εγκαταλελειμμένος από την Αθήνα
12 Μαρτίου, 2025
Λεωνίδας Κακούρης: «Ακόμα δεν έχω συμφιλιωθεί με το γεγονός ότι ο γιος μου μπορεί να ακολουθήσει το επάγγελμα»
12 Μαρτίου, 2025
Θεσσαλονίκη: Δύο τραυματίες σε σύγκρουση επτά οχημάτων στην περιφερειακή οδό
12 Μαρτίου, 2025
Τρομερή ανατροπή και πρώτο βήμα ο Ολυμπιακός
12 Μαρτίου, 2025
Θεσσαλονίκη: Άνδρας εντοπίστηκε νεκρός σε πάρκο στην περιοχή της Ανάληψης
12 Μαρτίου, 2025
Κωνσταντίνος Τασούλας: Το τελετουργικό για την ορκωμοσία του νέου Προέδρου της Δημοκρατίας στις 11 το πρωί της Πέμπτης
12 Μαρτίου, 2025
«Για ένα κλάσμα» έγινε το δυστύχημα – «Ήταν μια κακιά στιγμή» λέει ο πατέρας του 45χρονου που προκάλεσε το τροχαίο στην Κρήτη
12 Μαρτίου, 2025
Άφαντος ο εργολάβος της οικοδομής στη Βούλα όπου βρήκε τραγικό θάνατο ο 28χρονος – Σχηματίζεται δικογραφία εις βάρος του
12 Μαρτίου, 2025