Νεαρή δασκάλα βγήκε για τζόκινγκ και άγνωστος την έδειρε μέχρι θανάτου

Η ιρλανδική αστυνομία δεσμεύτηκε ότι θα κινήσει γη και ουρανό μετά την άγρια δολοφονία μιας 22χρονης δασκάλας που είχε βγει για τζόκινγκ στην πόλη Tullamore, δίπλα σε ένα ποταμάκι.

Το θύμα είναι η Ashling Murphy, η οποία δολοφονήθηκε χθες το απόγευμα σε μια επίθεση που χαρακτηρίζεται τυχαία, την ώρα που γυμναζόταν σε ένα δημοφιλές σημείο της πόλης.

Η ιρλανδική αστυνομία ψάχνει τώρα επειγόντως μάρτυρες που μπορεί να είδαν τη δασκάλα και τον δολοφόνο λίγο προτού ο τελευταίος της επιτεθεί και τη σκοτώσει.

Σε συνέντευξη Τύπου σήμερα, τονίστηκε πως η Murphy εντοπίστηκε με σοβαρά τραύματα, στα οποία όμως υπέκυψε.

Περισσότεροι από 50 αστυνομικοί έχουν αναλάβει την έρευνα για τη σοκαριστική υπόθεση. «Θα κινήσουμε γη και ουρανό και θα φέρουμε τον δράστη ενώπιον της δικαιοσύνης», τόνισαν οι αρχές.

Πιστεύεται ότι το έγκλημα έγινε από έναν άντρα, ο οποίος έδρασε μόνος του. «Οποιαδήποτε πληροφορία έχετε, όσο σημαντική κι αν νομίζετε ότι είναι, πρέπει να την ακούσουμε από εσάς», τόνισαν οι αστυνομικοί.

Οι αστυνομική πιστεύουν πως η άτυχη δασκάλα ξυλοκοπήθηκε μέχρι θανάτου από έναν άντρα τις απογευματινές ώρες. Ο ύποπτος στην υπόθεση, ένας άντρας από τη Ρουμανία περίπου 40 ετών που ζει στην περιοχή, ανακρίνεται ως ύποπτος για φόνο.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο ύποπτος αντιμετώπιζε πρόβλημα με το αλκοόλ και ζει στην περιοχή εδώ και περίπου 20 χρόνια.

-Ad-