Ο Δημήτρης Γραμματίκας είναι ο νεκρός ποδηλάτης του φοβερού τροχαίου

Ο 56χρονος Δημήτρης Γραμματίκας, τραπεζικός, είναι το θύμα του απίστευτου δυστυχήματος που συνέβη το βράδυ της Δευτέρας στην Ακτή Δυμαίων στην Πάτρα.

Ο 57χρονος συνταξιούχος τραπεζικός και στέλεχος της ΟΝΝΕΔ Αχαΐας, Δημήτρης Γραμματίκας του Γεωργίου, είναι σύμφωνα με τις πληροφορίες του pelop.gr το θύμα του τροχαίου δυστυχήματος, που σημειώθηκε νωρίτερα, επί της Ακτής Δυμαίων.

Το τροχαίο δυστύχημα έγινε στην Ακτή Δυμαίων, στο ύψος της Παπαφλέσσα. Το κακό έγινε όταν το αυτοκίνητο προσπάθησε να αποφύγει μία γυναίκα που διέσχιζε το δρόμο. Αρχικά χτύπησε μια μηχανή που κινούταν στο ίδιο ρεύμα κυκλοφορίας και αμέσως μετά τον άτυχο ποδηλάτη, ο οποίος σφηνώθηκε κάτω από άλλο αυτοκίνητο που ήταν παρκαρισμένο επί της παραλιακής λεωφόρου.

Όπως μεταδίδουν τοπικά ΜΜΕ, στο σημείο έφτασε αμέσως η Πυροσβεστική με τέσσερα οχήματα, το ΕΚΑΒ και η Αστυνομία και ξεκίνησε η επιχείρηση απεγκλωβισμού. Χρειάστηκε μέχρι και χρήση σάκων αέρα για να καταφέρουν να απεγκλωβίσουν τον άτυχο άνδρα, ο οποίος είχε ήδη καταλήξει.

Ο άτυχος Δημήτρης Γραμματίκας ήταν παντρεμένος με την Ιωάννα Κουτρουμπέλη, υπάλληλο του ΟΑΕΔ και είχαν αποκτήσει ένα κοριτσάκι…