Οργή Μόσιαλου για τις συγκεντρώσεις των αντιεμβολιαστών

Με ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, ο Ηλίας Μόσιαλος «τα βάζει» με όσους συμμετείχαν στις συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας την Τετάρτη, 14.07.2021, στην Αθήνα και άλλες πόλεις της Ελλάδας.

Ο καθηγητής Πολιτικής της Υγείας, της Σχολής Οικονομικών και Πολιτικών Επιστημών του Λονδίνου (LSE) δηλώνει έκθαμβος για τα όσα έγιναν και υπερασπίζεται τον Μητροπολίτη Πειραιώς, Σεραφείμ, ο οποίος τόνισε πως «πήραν τον σταυρό και τη σημαία για να υπερασπιστούν τον θάνατο».

Αναλυτικά γράφει ο Ηλίας Μόσιαλος

«Ο Mητροπολίτης Πειραιώς Σεραφείμ είπε τα αυτονόητα.

Χθες, 2-3 χιλιάδες συμπολίτες μας, πήραν το σταυρό και τη σημαία, τα σύμβολα του έθνους μας, υπερασπιζόμενοι τον εχθρό που πλήττει τη ζωή μας, τον κορονοϊό. Τον θάνατο δηλαδή.

Χρειάζεται πνευματική αφύπνιση από όλους μας. Μένω έκθαμβος από αυτά τα γεγονότα. Έχουμε εμβολιαστεί 5 εκατ. Έλληνες. Παρουσιάστηκαν 4-5 καταστάσεις δύσκολες ως συνέπειες του εμβολιασμού. Από την άλλη πλευρά έχουμε 12.500 νεκρούς. Σε αυτή τη ζυγαριά που βαραίνει το ζύγι;’

Ο Ιατρικός Σύλλογος της Αθήνας και ο Πανελλήνιος Ιατρικός Σύλλογος έχουν άποψη για συναδέλφους τους που διασπείρουν ψευδείς ειδήσεις; Αν δεν έχουν τότε ας αποποιηθούν τον ρόλο τους ως θεσμικοί σύμβουλοι του υπουργείου υγείας».

Δείτε την ανάρτηση