Παίδων «Αγία Σοφία»: Οι τελευταίες εξελίξεις μετά τις καταγγελίες για κακοποίηση από τραυματιοφορέα

Ενημέρωση στους εργαζόμενους του νοσοκομείου έκανε η διοίκηση του «Αγία Σοφία» σχετικά με τις κινήσεις που έκανε από τη στιγμή που έγιναν οι καταγγελίες για τον τραυματιοφορέα που εργάζεται εκεί.

Όπως είπε ο διοικητής του νοσοκομείου, η καταγγελία ήρθε προφορικά και την ίδια στιγμή διέταξε να διερευνηθεί η υπόθεση. Η διερεύνηση έγινε πάρα πολύ γρήγορα και πάρα πολύ γρήγορα αποδείχθηκε ότι η καταγγελία ήταν βάσιμη και διατάχθηκε ΕΔΕ και τέθηκε σε διαθεσιμότητα ο τραυματιοφορέας και παραπέμφθηκε στο Πειθαρχικό.

Σύμφωνα με την ενημέρωση, από τη στιγμή που το Πειθαρχικό, έχει δικαίωμα να αποπέμψει τον φορέα μόνο για ένα μήνα τον εργαζόμενο, τότε αποφάσισαν να τον παραπέμψουν στην Α’ Υγειονομική Περιφέρεια γιατί το πειθαρχικό της Α’ ΥΠΕ έχει και δικαστικούς.

Μιλώντας στο Live News ο πρόεδρος των εργαζομένων του Παίδων «Αγία Σοφία», Δήμος Κωνσταντόπουλος ανέφερε ότι μετά την προφορική καταγγελία του συμβάντος, οι διαδικασίες κινήθηκαν ταχύτατα.

«Όταν έγινε η καταγγελία από τους γιατρούς, την ίδια μέρα έγινε διερευνητική, η οποία σε πολύ σύντομο πολύ σύντομο χρονικό διάστημα απέδωσε καρπούς. Ταυτόχρονα ο ίδιος άνθρωπος που έκανε τη διερεύνηση προχώρησε και στην ένορκη διοικητική εξέταση σε υπερβολικά πολύ σύντομο χρονικό διάστημα» πρόσθεσε ο κ. Κωνσταντόπουλος, υπογραμμίζοντας ότι μέσα σε διάστημα 20 ημερών είχαν ολοκληρωθεί οι διαδικασίες για τις πειθαρχικές διώξεις που προβλέπονται.

Εκτέλεση Ζαμπούνη: «Γνωρίζουν πάρα πολύ καλά ότι όποιος μιλήσει τελειώνει»
16 Ιανουαρίου, 2024
Θεσσαλονίκη: 22χρονη έζησε έναν εφιάλτη στα χέρια του ανθρώπου που ερωτεύτηκε – «Αφού τον κατήγγειλα νιώθω ελεύθερη»
15 Μαρτίου, 2025
Φως στο Τούνελ: Αυτή είναι η ιατροδικαστική έκθεση του μικρού Παναγιώτη
15 Μαρτίου, 2025
Κέρκυρα: Νεκρός 85χρονος – Τον παρέσυρε αυτοκίνητο στο κέντρο της πόλης
15 Μαρτίου, 2025
Πέθανε η ηθοποιός Φούλμαν Μουντάνου
15 Μαρτίου, 2025
Βόλος: Καταδικάστηκε 41χρονος που απείλησε να κάψει την μητέρα του
15 Μαρτίου, 2025
Κρήτη: Συνελήφθη ζευγάρι που τσακωνόταν σε live μετάδοση στο TikTok
15 Μαρτίου, 2025
Αλλαγή ώρας 2025: Πότε θα μετακινήσουμε τους δείκτες του ρολογιού μια ώρα μπροστά
15 Μαρτίου, 2025
Κ. Μητσοτάκης: Διπλό το μήνυμα του ανασχηματισμού – Ανανέωση και δράση για να κάνουμε καλύτερη τη ζωή του πολίτη
15 Μαρτίου, 2025
Βόλος: 47χρονος εισέβαλε σε σπίτι και απείλησε ηλικιωμένο ζευγάρι με μαχαίρι για ένα… κινητό τηλέφωνο
15 Μαρτίου, 2025
Θρήνος για τον 21χρονο Γιόχαν που βρέθηκε νεκρός στο φαράγγι της Σαμαριάς – Το συγκλονιτικό μήνυμα της οικογένειάς του
15 Μαρτίου, 2025