Παίδων «Αγία Σοφία»: Οι τελευταίες εξελίξεις μετά τις καταγγελίες για κακοποίηση από τραυματιοφορέα

Ενημέρωση στους εργαζόμενους του νοσοκομείου έκανε η διοίκηση του «Αγία Σοφία» σχετικά με τις κινήσεις που έκανε από τη στιγμή που έγιναν οι καταγγελίες για τον τραυματιοφορέα που εργάζεται εκεί.

Όπως είπε ο διοικητής του νοσοκομείου, η καταγγελία ήρθε προφορικά και την ίδια στιγμή διέταξε να διερευνηθεί η υπόθεση. Η διερεύνηση έγινε πάρα πολύ γρήγορα και πάρα πολύ γρήγορα αποδείχθηκε ότι η καταγγελία ήταν βάσιμη και διατάχθηκε ΕΔΕ και τέθηκε σε διαθεσιμότητα ο τραυματιοφορέας και παραπέμφθηκε στο Πειθαρχικό.

Σύμφωνα με την ενημέρωση, από τη στιγμή που το Πειθαρχικό, έχει δικαίωμα να αποπέμψει τον φορέα μόνο για ένα μήνα τον εργαζόμενο, τότε αποφάσισαν να τον παραπέμψουν στην Α’ Υγειονομική Περιφέρεια γιατί το πειθαρχικό της Α’ ΥΠΕ έχει και δικαστικούς.

Μιλώντας στο Live News ο πρόεδρος των εργαζομένων του Παίδων «Αγία Σοφία», Δήμος Κωνσταντόπουλος ανέφερε ότι μετά την προφορική καταγγελία του συμβάντος, οι διαδικασίες κινήθηκαν ταχύτατα.

«Όταν έγινε η καταγγελία από τους γιατρούς, την ίδια μέρα έγινε διερευνητική, η οποία σε πολύ σύντομο πολύ σύντομο χρονικό διάστημα απέδωσε καρπούς. Ταυτόχρονα ο ίδιος άνθρωπος που έκανε τη διερεύνηση προχώρησε και στην ένορκη διοικητική εξέταση σε υπερβολικά πολύ σύντομο χρονικό διάστημα» πρόσθεσε ο κ. Κωνσταντόπουλος, υπογραμμίζοντας ότι μέσα σε διάστημα 20 ημερών είχαν ολοκληρωθεί οι διαδικασίες για τις πειθαρχικές διώξεις που προβλέπονται.

-Ad-