Παναγιωτόπουλος: «Ο αδερφός και η μητέρα του είναι συντετριμμένοι»

Ο Στάθης Παναγιωτόπουλος, ο ξάδερφος του Στάθη Παναγιωτόπουλου μίλησε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» και ήταν καταπέλτης κατά του πρώην παρουσιαστή των «Ράδιο Αρβύλα», ο οποίος έχει βρεθεί στο επίκεντρο ύστερα από σοβαρότατες καταγγελίες που έχουν δει το φως της δημοσιότητας.

Ο δικηγόρος και ξάδερφος του μουσικού παραγωγού αποκάλυψε ότι εδώ και πολύ καιρό δεν έχει σχέσεις μαζί του, εξαιτίας της σεξιστικής συμπεριφοράς του, ενώ τόνισε πως η μητέρα του είναι συντετριμμένη με τις αποκαλύψεις για τον γιο της.

«Είμαι δικηγόρος αλλά δεν είμαι ο δικηγόρος του. Ούτε ήξερα, ούτε είμαι ούτε θα υπάρξει περίπτωση να είμαι. Και να μου το ζητούσε δεν θα το έκανα. Εδώ και χρόνια δεν είχαμε σχέσεις, οι ζωές μας ήταν πολύ διαφορετικές. Το ότι φερόταν σεξιστικά στην καθημερινή του ζωή είναι γεγονός. Με είχε ενοχλήσει που είχε σχέσεις με νεαρότερες κοπέλες, όχι ανήλικες. Με ενοχλεί πολύ όταν ένας άνθρωπος πλησιάζει νεαρά άτομα.

Αγωγή δικαιούται ο άμεσα παθών, αυτοί είναι έμμεσα παθόντες. Δεν τον έχει αναλάβει ούτε ο αδερφός του, είναι ένας εξαιρετικός οικογενειάρχης. Με τον αδερφό του είμαστε συνάδελφοι και συνεργάτες. Είναι συντετριμμένος. Η μητέρα είναι μια αξιοπρεπέστατη γυναίκα, σοβαρότητη, παλιά καθηγήτρια σε σχολείο. Καταλαβαίνετε σε τι κατάσταση είναι» τόνισε ο ξάδερφος του παρουσιαστή, Στάθης Παναγιωτόπουλος.