Ðáíåêðáéäåõôéêü óõëëáëçôÞñéï áðü öïéôçôéêïýò óõëëüãïõò ôçò ÁèÞíáò óôç ÂïõëÞ, ìÝñá øÞöéóçò ôïõ íïìïó÷åäßïõ ôçò êõâÝñíçóçò ãéá ôá ðáíåðéóôÞìéá, ôçí ÐÝìðôç 11 Öåâñïõáñßïõ 2021. (EUROKINISSI/ÂÁÓÉËÇÓ ÑÅÌÐÁÐÇÓ)

Πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο: Κλειστοί δρόμοι και ισχυρές δυνάμεις της ΕΛ.ΑΣ.

Οι διαδηλωτές και οι διαδηλώτριες με κεντρικό σύνθημα «Όχι στο νομοσχέδιο Κεραμέως, καμία σκέψη για πανεπιστημιακή αστυνομία- διαγραφές πειθαρχικά», συγκεντρώθηκαν αρχικά στα Προπύλαια και θα κατευθυνθούν μέχρι τη Βουλή αυτή την ώρα.

Σε εξέλιξη βρίσκεται αυτή την ώρα το πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο στο κέντρο της Αθήνας ενάντια στο νομοσχέδιο του υπουργείου Παιδείας. Με κεντρικό σύνθημα «Όχι στο νομοσχέδιο Κεραμέως, καμία σκέψη για πανεπιστημιακή αστυνομία- διαγραφές πειθαρχικά» οι διαδηλωτές και οι διαδηλώτριες συγκεντρώθηκαν αρχικά στα Προπύλαια και κατευθύνονται στη Βουλή.

Αυτή την ώρα έχει διακοπεί η κυκλοφορία στους δρόμους γύρω από το κέντρο της Αθήνας ενώ κλειστός με εντολή της Αστυνομίας. Περίπου 1000 διαδηλωτές και διαδηλώτριες πραγματοποιούν πορεία από τα Προπύλαια και κατευθύνονται στη Βουλή. Ισχυρές δυνάμεις της αστυνομίας βρίσκονται και σήμερα περιμετρικά στο κέντρο της Αθήνας.