Πάτρα: «Είχαμε χάσει την Ίριδα και φοβόμουν», λέει ο Μάνος Δασκαλάκης για τα SMS με τη Ρούλα Πισπιρίγκου

Ο Μάνος Δασκαλάκης έδωσε την δική του εκδοχή για τα ανατριχιαστικά SMS που είδαν το φως της δημοσιότητας και είχε ανταλλάξει με την Ρούλα Πισπιρίγκου, λίγο καιρό μετά τον θάνατο της Ίριδας.

Σύμφωνα με την εκπομπή «Αλήθειες με την Ζήνα», ο πατέρας των τριών νεκρών παιδιών στη Πάτρα, απάντησε πως έκανε λόγο για «απώλειες», αναφερόμενος στην απόπειρα αυτοκτονίας που απειλούσε ότι θα κάνει η Ρούλα και στους θανάτους των κοριτσιών.

«Είχαμε χάσει την Ίριδα και φοβόμουν», είπε στην εκπομπή του Star, για το SMS που είχε γράψει αναφέροντας το εξής: «Τι θα γίνει τώρα, θα έχουμε από μια απώλεια, κάθε φορά που φεύγω από το σπίτι;».

Μάλιστα, σύμφωνα με την εκπομπή «Αλήθειες με την Ζήνα», ο Μάνος Δασκαλάκης φέρεται ότι θα πρέπει να δώσει εξηγήσεις στην ανακρίτρια για τα συγκεκριμένα γραπτά μηνύματα, καθώς έρχονται σε αντίθεση με όσα είχε καταθέσει, τονίζοντας ότι η 33χρονη κατηγορούμενη ήταν υπόδειγμα μητέρας.

Σημειώνεται, πως σύμφωνα με την εφημερίδα Μπαμ, που αποκάλυψε τα συγκεκριμένα SMS, τα στοιχεία αυτά είναι μέρος της δικογραφίας καθώς έχουν ήδη παραδοθεί στην ανακρίτρια, μετά την άρση απορρήτου των τηλεπικοινωνιών στα κινητά τηλέφωνα που κατασχέθηκαν από την αστυνομία, κατά τη διάρκεια της έρευνας που έκανε στο σπίτι της οικογένειας στην Πάτρα, την 1η Απριλίου.