Πέθανε ο ξανθός «πρίγκιπας»

Στην ταινία «Επιχείρησις Απόλλων», ο ξανθός Γερμανός πρίγκιπας Ίαν, το έσκασε από τη θαλαμηγό του για να ζήσει έναν δυνατό καλοκαιρινό έρωτα στο πλευρό της καλλονής Ελληνίδας ξεναγού που υποδυόταν η Έλενα Ναθαναήλ.

Ο «πρίγκιπας» της Έλενας Ναθαναήλ έφυγε σήμερα από τη ζωή σε ηλικία 77 ετών σκορπίζοντας θλίψη, με την είδηση να μεταδίδουν τα γερμανικά ΜΜΕ, όπως η Bild και η Faz.

Ο γαλανομάτης «πρίγκιπας», με την εμφάνιση του στη μεγάλη οθόνη έκανε τα κορίτσια να καρδιοχτυπούν.

Ο ηθοποιός Τόμας Φρίτς μόλις είχε γίνει γνωστό στο ευρύ ελληνικό κοινό. Η ταινία «Επιχείρησις Απόλλων» εκτός από την Ελλάδα, προβλήθηκε στην Αγγλία, τις ΗΠΑ αλλά και την Γαλλία με μεγάλη επιτυχία.

«Μου μάθαινε ελληνικά, μου έδειχνε πράγματα που όφειλα να ξέρω και με καθοδηγούσε. Ήταν ο άνθρωπος που με πήρε από το χέρι και με έκανε να αγαπήσω την Ελλάδα» είχε πει ο Τόμας Φρίτς σε παλιότερη συνέντευξη του για την σχέση του με την Έλενα Ναθαναήλ.

Ο Τόμας Φριτς ήταν γιος του γνωστού ηθοποιού Γουίλι Φριτς και από μικρή ηλικία ασχολήθηκε με το θέατρο και τον κινηματογράφο ενώ η πρώτη του εμφάνιση έγινε σε ηλικία μόλις 16 ετών και πρωτωνίστησε σε μεταγλωτισμένες σειρές και ταινίες μεταξύ των οποίων και τα «The Lion King» και «Η ωραία και το Τέρας».