Πώς εξιχνιάστηκε το «ριφιφί» στις θυρίδες – Συγκλονίζει η γυναίκα του Βασίλη Γκουρούση

Φως στη μεγάλη κομπίνα της κλοπής των θυρίδων στο Ψυχικό κατάφεραν να ρίξουν οι αρχές, φτάνοντας στον άνθρωπο που σχεδίασε και εκτέλεσε το μεγάλο κόλπο.

Πρόκειται για 58χρονο, Βασίλη Γκουρούση, σύζυγο γνωστής αισθητικού, που προδόθηκε από το γενετικό υλικό του και κατηγορείται πλέον για κλοπή τεσσάρων εκατομμυρίων ευρώ.

Αυτός είναι ο 58χρονος ο οποίος κατηγορείται για την κλοπή «μαμούθ»… συνολικού ύψους 4 εκατομμυρίων ευρώ, από τέσσερις θυρίδες τράπεζας στο Ψυχικό.

Οι νευρικές του κινήσεις… ο χαρακτηριστικός σωματότυπος και μια σταγόνα ιδρώτα φαίνεται πως έκαψαν τον 58χρονο, σύζυγο της γνωστής από τις τηλεοπτικές της εμφανίσεις αισθητικού, Τέτας Καμπουρέλη.

«Δεν έχουμε δει την δικογραφία. Προσπαθώ να ηρεμήσω τα παιδιά μου και τον εαυτό μου και να διαχειριστώ την κατάσταση. Είναι πολύ δύσκολο αυτό που βιώνουμε με την οικογένειά μου. Έχω τρία παιδιά και τρία εγγόνια.»

Οι 4 θυρίδες παραβιάστηκαν με χειρουργικό τρόπο…

Όπλο του δράστη… ένα κατσαβίδι

Κομβικό ρόλο στην εξιχνίαση της υπόθεσης έπαιξε το γενετικό υλικό του 58χρονου το οποίο βρέθηκε στο εσωτερικό μίας εκ των 4 θυρίδων που φέρεται να έχει διαρρήξει. Το dna από τον ιδρώτα του εντόπισε ειδικό κλιμάκιο της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών.

Το συγκεκριμένο τραπεζικό κατάστημα διατηρεί 1500 θυρίδες.

Και ο ίδιος ο δράστης διατηρούσε θυρίδα τα τελευταία 3 χρόνια. Μάλιστα την επισκέφτηκε 5 φορές μέσα στο 2020. 400 ιδιοκτήτες είχαν επισκεφτεί τις θυρίδες τους το επίμαχο διάστημα

Ο 58χρονος όμως ήταν ο μόνος από τους ενοικιαστές που είχε ύποπτο παρελθόν… αφού ήταν σεσημασμένος για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση που διέπραττε απάτες με υπολογιστές, συγκεκριμένα, ηλεκτρονικά παιχνίδια με πειραγμένο λογισμικό, πλαστογραφίες αδειών αυτοκινήτων, κλοπές διαρρήξεις

Η υπόθεση είναι στο στάδιο της προανάκρισης.

Αν και το dna τακτοποιήθηκε.. ο ίδιος αρνείται τα πάντα…