Πυροβόλησε τον φίλο του γιατί πίστευε ότι του σκότωσε τη γάτα

Τα σημάδια από τις σφαίρες στους τοίχους, τα παράθυρα και τις ζαρντινιέρες του σπιτιού στην ορεινή Ναυπακτία, αποτυπώνουν ένα μέρος από τα όσα προηγήθηκαν και έστειλαν στο νοσοκομείο τον 70χρονο ιδιοκτήτη.

Φερόμενος ως δράστης ένας φίλος του που θέλησε με αυτόν το τρόπο να τον εκδικηθεί, επειδή όπως υποστηρίζει λίγες μέρες νωρίτερα, ο ηλικιωμένος είχε σκοτώσει τη γάτα του.

Όλα έγιναν το απόγευμα του περασμένου Σαββάτου. Ο κατηγορουμενος πήγε οπλισμένος έξω από το σπίτι, την ώρα που ο 70χρονος κοιμόταν. Με τις φωνές του, τον ξύπνησε και τα
επόμενα δευτερόλεπτα, άρχισαν να πέφτουν πυροβολισμοί.

Στην περιοχή επικρατεί πανδαιμόνιο. Ο 60χρονος με την καραμπίνα απομακρύνεται και ορισμένοι από τους γείτονες τρέχουν να βοηθήσουν.

«Ανέβηκα πρώτος εγώ επάνω.Έβαλα μία πετσετα για το αίμα, ήταν ο άνθρωπος γυμνός γιατί κοιμόταν. Τον ντύσαμε και τον πήγαμε στο Κ.Υ. Ναυπάκτου», ανέφερε φίλος του θύματος.

Λόγω της σοβαρότητας των τραυμάτων, ο ιδιοκτήτης μεταφέρεται από το νοσοκομείο της Ναυπάκτου σε εκείνο της Πάτρας. Ο 60χρονος μετά από λίγο συνελήφθη και προφυλακίστηκε.

Πηγή: mega