Σε νέο χώρο βρίσκεται πλέον το κατάστημα της l’artigiano στη Νίκαια

Σε νέο, ανανεωμένο χώρο βρίσκεται πλέον το κατάστημα της l’artigiano στη Νίκαια, στην οδό Λαοδικείας 170, συνεχίζοντας να προσφέρει στους κατοίκους της περιοχής τις λαχταριστές, τραγανές πίτσες της.

Το κατάστημα της Νίκαιας διατηρεί την cozy και φιλική ατμόσφαιρα που χαρακτηρίζει το σύνολο των καταστημάτων της l’artigiano. Τα χρώματα του πράσινου, του κόκκινου και του λευκού συνθέτουν την ταυτότητα του brand και αποτελούν σήμα κατατεθέν της l’artigiano, όπως ακριβώς και οι μοναδικές χειροποίητες, φρέσκιες πίτσες που προσφέρει στους λάτρεις του αυθεντικού φαγητού.

Η ανανέωση και η… φρέσκια διάθεση αποτελούν χαρακτηριστικά της l’artigiano τόσο όσον αφορά στα καταστήματά της όσο και στα προϊόντα που προσφέρει, που δημιουργούνται με έμπνευση, χάρη στο μεράκι των συνεργατών για εξέλιξη σε καθημερινή βάση.

Στο πλαίσιο των μέτρων πρόληψης που ακολουθεί η εταιρεία, έχει εφαρμόσει τη νέα υπηρεσία «Παράδοση Χωρίς Επαφή» για τις online παραγγελίες με πιστωτική κάρτα, μια διαδικασία κατά την οποία δεν υπάρχει καμία επαφή ανάμεσα στον διανομέα και στον πελάτη.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το ανανεωμένο site της l’artigiano και βγείτε χορτασμένοι!