Σκότωσε το γιο του με φυσίγγι για μεγάλα θηράματα – Προφυλακιστέος ο 63χρονος

Προσωρινά κρατούμενος κρίθηκε, μετά την απολογία του, ο 63χρονος πατέρας ο οποίος στέρησε τη ζωή από τον 32χρονο γιο του, πυροβολώντας τον με κυνηγητική καραμπίνα 6 φορές, την περασμένη Κυριακή, στην Πυλαία Θεσσαλονίκης. Κατηγορείται για ανθρωποκτονία εκ προθέσεως με δόλο και για παράβαση του νόμου περί όπλων, μετά την ποινική δίωξη που ασκήθηκε εις βάρος του από εισαγγελέα.

Στην απολογία του ανέφερε, μεταξύ άλλων, ότι θόλωσε από τη βίαιη συμπεριφορά του θύματος ενώ εμφανίστηκε μετανιωμένος.

Ο δικηγόρος του προσκόμισε ιατρικά έγγραφα που βεβαιώνουν ότι ο κατηγορούμενος αντιμετωπίζει καρδιακά προβλήματα, όμως με σύμφωνη γνώμη ανακρίτριας και εισαγγελέως κρίθηκε προφυλακιστέος

Ένα φυσίγγι για μεγάλα θηράματα
Σύμφωνα με τη δικογραφία: Ύστερα από διαπληκτισμό, το μεσημέρι της 26ης Απριλίου 2020, ο 63χρονος πατέρας πυροβόλησε 6 φορές με κυνηγητική καραμπίνα 32χρονο γιό του ο οποίος έπεσε νεκρός στη μέση του δρόμου, φέροντας τραύματα στο χέρι, στην πλάτη και στο κεφάλι. Ο δράστης παραδόθηκε στους αστυνομικούς που έφθασαν στο σημείο και ομολόγησε την πράξη του.

Κατά την αυτοψία, βρέθηκαν συνολικά 6 κάλυκες, οι τρεις από τους οποίους στον προαύλιο χώρο της οικίας και οι υπόλοιποι τρεις στο οδόστρωμα σε μικρή απόσταση από τη σορό. Οι πέντε απ’ αυτούς περιείχαν σκάγια που χρησιμοποιούνται για μικρά θηράματα και ο ένας περιείχε σφαιρίδια (ή εννιάβολα δράμια) που χρησιμοποιούνται για μεγάλα θηράματα. Η καραμπίνα εντοπίστηκε σε αποθηκευτικό χώρο του σπιτιού.

Πηγή: grtimes.gr