ΣΟΚ! Βίασαν ομαδικά 13χρονη σε τουαλέτα μπροστά στο φίλο της

Σοκ προκαλεί ο βιασμός ενός 13χρονου κοριτσιού στην Ιταλία, και συγκεκριμένα στην Κατάνια της Σικελίας.

Σύμφωνα με τα ΜΜΕ της Ιταλίας, η 13χρονο βιάστηκε ομαδικά σε δημόσια τουαλέτα της Κατάνια, μπροστά στα μάτια του φίλου της.

Πληροφορίες αναφέρουν πως οι δράστες ήταν 7 και είχαν μπει στη χώρα από την Αίγυπτο ως «ασυνόδευτοι ανήλικοι». Τρεις από αυτούς είναι ακόμα ανήλικοι. Επιτέθηκαν στο ζευγάρι και κάποιοι από αυτούς βίαζαν την κοπέλα και κάποιοι κρατούσαν τον φίλο.

Η ανήλικη ανέφερε πως «δύο με άρπαξαν και άλλοι άρπαξαν τον φίλο μου. Και μας πήγαν στην τουαλέτα. Ήταν ένας εφιάλτης, δεν υπήρχε κανένας εκεί εκείνη την ώρα». Προσπαθούσε να ξεφύγει, όπως και ο φίλος της, αλλά δεν μπορούσαν καθώς ήταν 7 και εκείνοι 2.

«Δύο από αυτούς με βίασαν, ενώ οι άλλοι παρακολουθούσαν και και ανάγκασαν το φίλο μου να βλέπει. Ούρλιαζε και ήταν απελπισμένος. Είπα: σας ικετεύω, σας ικετεύω, μη μου κάνετε κακό, αφήστε με να φύγω» είπε το κορίτσι, συγκλονίζοντας.

Ανέφερε πως ο βιασμός κράτησε 30 λεπτά και το ζευγάρι τελικά κατάφερε να φύγει. Ειδοποίησαν την αστυνομία η οποία έπιασε τη συμμορία μέσα σε 24 ώρες, και η κοπέλα αναγνώρισε τους 2. Ο ένας από αυτούς ήταν από τους βιαστές και ο άλλος από αυτούς που κρατούσαν το φίλο της. Γενετικό υλικό βρέθηκε σε έναν από τους τρεις ανήλικους.

Από την άλλη ο φίλος της αναγνώρισε 5. Και οι 7 κατηγορούνται για ομαδική σεξουαλική βία. Πάντως δύο από τους 7 φέρεται να έχουν βοηθήσει στην έρευνα. Και οι 2 υποστηρίζουν πως δεν βίασαν την κοπέλα.

Ένας από τους ανήλικους προσπάθησε να διαφύγει, αλλά συνελήφθη όταν επέστρεψε στο σπίτι του. Η Τζόρτζια Μελόνι, που τις μέρες που αποκαλύφθηκε η ιστορία βρισκόταν στην Κατάνια, δήλωσε σοκαρισμένη και υποσχέθηκε να αποδοθεί δικαιοσύνη.

-Ad-