Σοκαριστικό βίντεο: Αμαχος με σηκωμένα χέρια εκτελείται εν ψυχρώ από Ρώσους στρατιώτες

Σοκαριστικό βίντεο από το μέτωπο του πολέμου στην Ουκρανία μετέδωσε το ZDF.

Σύμφωνα με το γερμανικό τηλεοπτικό κανάλι, το βίντεο δείχνει Ρώσους στρατιώτες στην Ουκρανία να εκτελούν εν ψυχρώ έναν άμαχο ο οποίος έχει σηκώσει τα χέρια ψηλά.

Το επίμαχο υλικό καταγράφηκε στις 7 Μαρτίου του 2022 από drone, κοντά στην ουκρανική πρωτεύουσα. Όπως επισημαίνει το ZDF, δύο ξεχωριστά κλιπ εστάλησαν στην εκπομπή Frontal από ανώνυμη πηγή, και περιείχαν τα σοκαριστικά πλάνα, που τραβήχτηκαν στον αυτοκινητόδρομο Ε40, λίγα χιλιόμετρα δυτικά από το Κίεβο.

Το drone καραγράφει διάφορα αυτοκίνητα που δεν είναι στρατιωτικά, αλλά απλά επιβατικά, να κατευθύνονται προς το κέντρο του Κιέβου.

Οι πρώτοι οδηγοί μπορεί να πρόσεξαν τα ρωσικά τανκ και να έκαναν αναστροφή, ωστόσο ένα γκρίζο-ασημί αμάξι επιβραδύνει και σταματά. Τότε συμβαίνει κάτι φρικτό: Ένα άτομο βγαίνει από το αυτοκίνητο με τα χέρια σηκωμένα ψηλά αλλά δέχεται πυρά και πέφτει κάτω ακριβώς πίσω από το αυτοκίνητο. Οι Ρώσοι στρατιώτες τρέχουν από τις θέσεις τους στον τόπο του εγκλήματος. Το γεγονός ότι είναι Ρώσοι στρατιώτες είναι εμφανές από τα λευκά διακριτικά που φορούν για να ξεχωρίζουν από τους εχθρούς στην Ουκρανία, εξηγεί το ZDF.

https://twitter.com/ZDFfrontal/status/1503751916395843593